CANCAN.RO:ANDREEA PANA ,JURNALISTA DE LA ANTENA 3, PE CARE TRAIAN BASESCU A FACUT-O „TIGANCA IMPUTITA”,I-O FACUT UN COPIL MILIONARULUI COSTICA CONSTANDA!

5 mart.

 

Andreea Pană, jurnalista devenită celebră după ce Traian Băsescu a numit-o “ţigancă împuţită” şi i-a confiscat telefonul, în perioada în care acesta era preşedintele României, a născut în secret. Tatăl copilului este nimeni altul decât milionarul Costică Constanda.

CANCAN.RO i-a surprins pe afaceristul Constanda şi pe Andreea Pană în parc, în timp ce îşi plimbau copilul. Cei doi au o relaţie de mai mult timp, dar au evitat să se afişeze în public, mai ales că milionarul era însurat (VEZI AICI).

La Caragiale, Pristanda este simbolul baterii pasului pe loc, a omului incapabil să progreseze la nici un nivel. În oraşul care l-a inspirat pe Caragiale, C este fix inversul lui Pristanda: omul care evoluează perpetuu, atât de bine încât nu se poate opri la o singură femeie.

Amantlâc cu iz de manea
Că milionarul C.C este suficient de milionar încât două femei să se înfrupte din averea lui, asta se ştia de multişor prin târg. Prima este M.C, soţia fidelă. A doua este Andreea Pană, amanta la fel de fidelă.
Parcă v-am mai zis o dată versurile astea din folclorul de mahala, dar merită să vă reamintim dilema neîncetată a omului de afaceri modern. Permiteţi-ne să ne dregem glasul, că vrem să vă fredonăm: ”Să iubeşti două femeeei / Să nu ştii pe care-o vreeei / Una-i pofta inimii / Alta-i mama la copiiiiiii.”
”Mut bine şi apăsat la nord”
Om calculat, C nu are de gând să renunţe nici la ”pofta inimii”, nici la ”mama la copii”. Ba chiar a intervenit la nivel locativo-domiciliar, în cazul amantei, adică a mutat-o pe aceasta într-o proprietate personală din zona Şoseaua Nordului, aceeaşi unde locuieşte la ”casa principală”, alături de nevastă.
Milionarul mănâncă fericit în compania Andreei, la scurt timp după ce şi-a îndeplinit şi îndatoririle conjugale faţă de nevastă. Aceasta se urcă însă singură în Lexusul vişiniu.
Milionarul mănâncă fericit în compania Andreei, la scurt timp după ce şi-a îndeplinit şi îndatoririle conjugale faţă de nevastă. Aceasta se urcă însă singură în Lexusul vişiniu.
De când soţia şi amanta sunt la doi paşi distanţă, C este şi un soţ mai bun, dar şi un amant mai responsabil. Într-atât de bun, respectiv de responsabil, încât a fost fotografiat de fotoreporterii celui mai citit site din România şi în compania nevestei, şi în cea a Andreei, în aceeaşi zi! Nu este exclus ca inclusiv cele două să accepte situaţia şi să vadă părţile bune în a împărţi un bărbat, dacă ţinem cont de faptul că milionarul nu se ascunde deloc când e cu Andreea, ba chiar nu se fereşte să-şi arate afecţiunea faţă de aceasta.
În box, categoria ”pană” este rezervată luptătorilor uşori. În sportul olimpic al iubirii, însă, Andreea Pană e deja la „super-grea”.
În box, categoria ”pană” este rezervată luptătorilor uşori. În sportul olimpic al iubirii, însă, Andreea Pană e deja la „super-grea”.
Şi, ca să vedeţi că sângele apă nu se face şi nici preferinţele la culori nu ţin cont de mofturile femeilor, aflaţi că M. şi Andreea conduc maşini de exat aceeaşi culoare. Nevasta, un Lexus vişiniu, iar amanta un Range Rover Evoque la fel de vişiniu.
Andreea, o româncă sadea, frumos mirositoare
Fostă angajată a Antenei 1, Andreea Pană este reporteriţa pe care fostul preşedinte a făcut-o celebră când i-a furat telefonul, după care, odată urcat în maşină, i-a caracterizat-o nevestei pe posesoarea acestuia cu mârlănescul ”ţigancă împuţită”.
Andreea nu este, desigur, nici de etnie rromă, şi nici nu miroase urât, drept dovadă că reuşeşte să stârnească pasiuni atât de mari într-un milionar rasat, proprietar al parcului Bordei şi celebru pentru că ”l-a dat afară din casă” pe ambasadorul SUA din Bucureşti, după ce reşedinţa respectivă i-a revenit, în urma unei retrocedări. Ulterior, C. a vândut respectiva proprietate statului român pentru aproximativ 5 milioane de euro.
Afaceristul acest triunghi amoros este unul dintre celebrii învingători ai statului român. În urma unui proces greu cu rădăcini în comunism, când Ceauşescu i-a ”naţionalizat” forţat pe proprietarii din zona Şoseaua Nordului, pentru că micii burghezi nu meritau să stea ”lângă Herăstrău”, respectivii proprietari şi-au recâştigat în instanţă dreptul la retrocedări după Revoluţie.
Cine e milionarul C.C.
Pentru că în respectiva zonă primăria Bucureştilor a construit, în mandatul lui Crin Halaicu, Satul Francez, familiile respective, printre care şi familia lui C.C., au cerut un schimb de terenuri între proprietăţile din zona Nordului cu una care, ulterior, avea să devină Parcul Bordei. În urma unui proces greu cu Primăria, milionarul a obţinut, în 2013, despăgubiri şi penalităţi în valoare de 150.000.000 de euro de la Primăria Municipiului Bucureşti. C-aşa-i în imobiliare.
Faimosul moment în care fostul preşedinte Traian Băsescu a numit-o pe Andreea Pană „ţigancă împuţită”.

Costică Constanda şi Andreea Pană s-au comportat, la ieşirea în parc, ca orice cuplu obişnuit, care are şi un copil, ambii fiind cât se poate de naturali. La un moment dat Constanda a şi zâmbit, în timp ce discuta cu Andreea Pană.

Constanda a demonstrat, pe parcursul ieşirii, că este un tată model, el fiind cel care a plimbat căruciorul în care se afla copilul cuplului. Iar căruciorul, având în vedere că tatăl bebeluşului este milionar, nu putea fi decât unul de fiţe, marca Stokke, adică adevăratul “Mercedes” al cărucioarelor (VEZI AICI CUM AU PETRECUT CONSTANDA ŞI ANDREEA PANĂ ÎN CLUB).

Milionarul Constanda şi jurnalista Andreea Pană au împreună un copil
Milionarul Constanda şi jurnalista Andreea Pană au împreună un copil

Andreea Pană, numită “ţigancă împuţită” de Traian Băsescu

Incidentul care a făcut-o celebră pe Andreea Pană a avut loc în anul 2007. Traian Băsescu, aflat atunci în primul său mandat de preşedinte, se afla la cumpărături, la un hipermarket din Capitală, împreună cu soţia sa, Maria. La ieşirea din hipermarket, Andreea Pană, pe atunci jurnalistă la Antena 3, i-a pus mai multe întrebări lui Traian Băsescu, iar acesta, enervat de insistenţa reporteriţei, a numit-o pe aceasta “păsărică”, apoi i-a confiscat telefonul mobil.

Mai apoi, în maşină, Traian Băsescu a numit-o “ţigancă împuţită” pe Andreea Pană, într-o discuţie cu soţia sa Maria, surprinsă de camerele de filmat. Şeful statului de atunci îi preciza soţiei că îi va înapoia telefonul mobil jurnalistei.

Incidentul a fost şi obiectul unui proces, care a fost clasat de procurori deoarece Traian Băsescu beneficia la momentul incidentului de imunitatea conferită de funcţia de preşedinte al României.

Cine este Costică Constanda

Multimilionarul Costică Constanda a făcut o avere fabuloasă din tranzacţiile imobiliare. Înainte de anul 2000, afaceristul a cumpărat, de la familia Lincaru, dreptul litigios asupra unei suprafeţe de 3,3 hectare din Satul Francez. Trei ani mai târziu, municipalitatea i-a oferit lui Constanda, la schimb, aceeaşi suprafaţă din Parcul Bordei, propunere acceptată de Constanda. Numai că, atunci când Constanda a anunţat că vrea să construiască blocuri la marginea parcului, autorităţile s-au opus, motiv pentru care Constanda s-a adresat justiţiei.

În urma unui proces greu cu Primăria, Constanda a obţinut, în 2013, despăgubiri şi penalităţi în valoare de 150.000.000 de euro de la Primăria Municipiului Bucureşti.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: