JURNALISTA CU”EPOLETI” IOANA ENE DOGIOIU LA REALITATEA TV A SUSTINUT CA JUDECATORII CCR TREBUIE ARESTATI!,DAR AU IMUNITATE!

15 mart.

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu, invitată la emisiunea lui Rareș Bogdan „Jocuri de putere” de la Realitatea TV a susținut că judecătorii Curții Constituționale Române ar trebui toți arestați.

Fostul premier Victor Ponta comentează, într-o postare pe Facebook, situația din România, precizând că a ajuns la concluzia că ”sistemul securist” din țara noastră a ajuns din nou la „momentul 2012” apelând la ajutor din străinătate autunci când constată că Parlamentul, Guvernul și poporul sunt împotriva sa.
Imagini pentru IOANA DOGIOIU POZE
Ponta consideră că metodele folosite acum seamănă foarte mult cu cele folosite în anul 2012 și se întreabă dacă Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au învățat din slăbiciunile lui Crin Antonescu. De asemenea, Ponta promite că va publica o scrisoare primită în perioada aceea de la Hillary Clinton care ocupa funcția de sectretar de stat al SUA, relateaza b1.ro.
”SISTEMUL SECURIST din România a ajuns din nou la momentul 2012 – când are Parlamentul, Guvernul și, mai ales, majoritatea poporului român împotrivă face apel la sprijinul extern!!!
Doamna Ioana Ene Dogioiu ( alături de Dan Tapalaga) sunt unanim considerați și acceptați ca „vocea oficială a Sistemului” – Ion Cristoiu îi numește „jurnaliștii cu epoleți” / alți jurnaliști și oamenii politici le spun „Gazeta de perete a SRI” sau „vocea scrisă a lui Coldea” – puțin important acum!
Azi Doamna Ene Dogioiu ( nici măcar nu este numele real ci doar un pseudonim) anunță trecerea la ultima faza a războiului cu poporul român – și sigur cu Guvernul și Parlamentul – solicitarea de intervenție externă pentru a salva SISTEMUL!
Cine își aduce aminte de istorie constată că apelul seamănă izbitor cu cel făcut de propagandiștii Partidului Comunist din Ungaria în 1956 către ” Marele Frate” URSS care trebuia să trimită „forțe eliberatoare” împotriva „turbulenților” care vor să „schimbe orientarea politică a țării” – cu singura deosebire că acum în loc de URSS apelul este adresat către SUA ( de altfel atitudinea domnului Ambasador Hans Klemm este surprinzător de asemănătoare celei a Ambasadorului URSS la Budapesta în 1956)!
Ca să nu credem însă că este doar istorie mi-am amintit de anul 2012 în România! Și atunci „propagandiștii Sistemului” aveau același apel către forțele „eliberatoare” / atunci oficial trebuia salvat Traian Băsescu – acum trebuie salvat Klaus Iohanis/ de fapt și în 2012 și în 2017 trebuie salvat SISTEMUL!
O să caut și voi publica în câteva ore scrisoarea pe care am primit-o atunci de la Doamna Hillary Rodham Clinton – Secretarul de Stat al SUA / deoarece nici Doamna Clinton nici eu nu mai avem o poziție publică în stat consider că acea scrisoare este pur și simplu un document istoric!”, a scris Pobnta pe Facebook.
Metodele și situația seamănă izbitor cu anul 2012/ întrebarea este dacă Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au învățat din greșelile și slăbiciunile omenești ale lui Crin Antonescu și ale mele?
Mai ales că acum la Washington va fi o Administrație care se pare că a învățat din greșelile făcute de Administrația Barack Obama!
Revin în scurt timp cu scrisoarea – pâna atunci însă aștept opiniile dvs!”, a conchis Ponta.

Jurnalista făcea referire la decizia și motivarea deciziei pe care Curtea Constituțională a dat-o în cazul cercetării DNA a Ordonanței de Urgență care prevedea schimbarea Codului Penal.

Întrebată de un coleg de platou, Costi Rogozanu, dacă „judecătorii Curții Constituționale ar trebui arestați, luați cu cătușe”, Ioana Ene Dogioiu a răspuns „da, dar din păcate au imunitate”.

„Eu cred că dumneavoastră nu mai vreți democrație”, a comentat Costi Rogozanu remarca jurnalistei.

Despre Ioana Ene Dogioiu, Ion Cristoiu scria pe blogul său că este un „avocat” al șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Ion Cristoiu a comentat pe blogul său faptul că Monica Macovei îi ia apărarea Laurei Codruța Kovesi în scandalul provocat de teza sa de doctorat.

„După cum era de așteptat, Monica Macovei a sărit în ajutorul Codruței Kovesi. De data asta cele două fetițe politice ale lui Traian Băsescu nu s-au mai luat de gît. Nici n-aveau cum. Știu una despre cealaltă suficientă lucruri încît să tacă una despre alta printr-o negustorie doar din priviri. Monica Macovei s-a grăbit să devină avocatul Codruței Kovesi nu mă miră. Au făcut-o și alții: Raluca Prună (ministru), Ioana Ene Dogioiu (jurnalist), Gigi Becali (om de afaceri). Problema în astfel de situații e cum pledezi ca avocat în favoarea clientei. Pentru că sunt avocați deștepți și avocați neghiobi. După gradul de inteligență al pledoariilor se pot deosebi deja avocații clientei Codruța Kovesi”, a scris Ion Cristoiu pe blogul său.

Cristoiu spune că deși ministrul Educației, Mircea Dumitru, a fost destul de dur în cazul situațiilor asemănătoare în care au fost implicați Ponta, Oprea sau Tobă, în cazul lui Kovesi este mult mai blând.

„Atît de exigent cînd a fost vorba de Victor Ponta, Gabriel Oprea și Petre Tobă, ministrul Educației, Mircea Dumitru, o dă după piersic în cazul Codruța Kovesi. Ba că n-a venit nicio sesizare. Ba că a venit una, dar cum lui s îi lipsea bărbăția pentru a deveni ș, nu e valabilă. Așa că deștepții știau ei ce știau cînd au invocat CNATDCU. Acest organism nu va lua în veci în discuție plagiatul Codruței Kovesi. Dacă l-ar lua, bănuiala c-a plagiat s-ar întări. Se pariază pe uitarea de către opinia publică, proces ajutat și de manipularea la care se dedă Divizia Presă”, a mai spus acesta.

Ion Cristoiu precizează că printre cei care o acuză pe Laura Codruța Kovesi se numără și Vasile Blaga.

„Nu sînt un admirator al lui Vasile Blaga. Nu pot rămîne indiferent însă la minciuna sfruntată a Monicăi Macovei. Asta deoarece Vasile Blaga n-a zis nimic despre plagiatul Codruței Kovesi. Dar nu numai atît, Vasile Blaga e făcut „penal” pentru finanțarea campaniilor electorale ale PDL. În martie 2009, rămasă fără servici de doi ani, Monica Macovei s-a înscris în PDL pentru a fi trecută pe lista de candidați a partidului la europarlamentarele din iunie 2009. Știe oricine ce înseamnă a fi trecut la europarlamentare pe listele unui partid precum PDL pe un loc eligibil. Înseamnă să ajungi în chip automat la butoiașul cu brînză care e postul de europarlamentar. Bani cu gîrla. Te dai huța prin Europa pe cheltuiala contribuabilului. Pentru ca alde Monica Macovei să-și vîre și ea boticul în butoiaș, PDL a dus o campanie electorală. Care campanie a presupus și bani negri, mulți bani negri”, a scris în încheiere Cristoiu.Kovesi, decorată din nou de Ambasada Franței: DNA depășește frontierele României, devenind un model de urmat la nivel european

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: