SE STRANGE LATUL :UN CONTRACT CU STATUL INCHEIAT DE SOROSISTA RARIITA FRANTUZOAICA CLOTILDE ARMAND LUAT LA PURICAT DE MINSTERUL TRANSPORTURILOR!

15 mart.

Imagini pentru CLOTILDE ARMAND POZE
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat marți, la Antena 3, că un contract al firmei lui Clotilde Armand cu statul, prelungit de CNAIR, a fost luat la verificat de corpul de control. Decizia ministrului vine după ce Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prelungit contractul de consultanță cu Egis Internațional Franța, sucursala București, pentru supervizarea autostrăzii Transilvania. Metoda Nouă Îți Ajută Să Slăbești Cu 12 Kg În 14 Zile Doctor: „Beați asta și veți fi uimit cîți paraziți vor ieși din interiorul vost” Potența va fi ca la 20 de ani!Produs folosit de actorii filmurilor pentru adulți ”Am decis să trimit de urgență corpul de control acolo, pentru a verifica legalitatea și să se verifice și oportunitatea prelungirii acestui contract. Am solicitat ca raportul să se dea în maxim două săptămâni, începând de vineri”, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, marți, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3. Egis România este condusă de Clotilde Armand, vicepreședinte USR. Decizia prelungirii contractului a fost luată în 2016, de guvernul Cioloș, în condițiile în care de aproximativ șapte ani nu se mai lucrează la proiect.

Acest text este protejat de drepturile de autor. Il puteti copia pe site-ul dumneavoastra doar cu citarea sursei si link activ. http://sokant.ro/se-strange-latul-un-contract-al-lui-clotilde-armand-cu-statul-roman-luat-la-verificat-de-ministerul-transporturilor/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: