CE FACUSI RADU ,MAMII RADULE?,DUPA ZECE ANI ,AI DAT BIR CU FUGITII CA SA SCAPI DE ZGUBILITICA STIRISTA JOHANNISTA DANA GRECU!

31 mart.

Pe Radu Tudor nu îl vom mai vedea alături de Dana Grecu în emisiunea „La ordinea zilei”. După zece ani, jurnalistul o ia de la capăt într-un nou format. Dar acest lucru nu înseamnă nicidecum despărțire.

„Azi e ultima emisiune La ordinea zilei pe care o moderez impreuna cu Dana Grecu. Au trecut 10 ani frumosi, cu multe impliniri, emisiunea produsa de Andreea Munteanu fiind mereu in top 10 national in fiecare dintre acesti 10 ani. Nu e putin lucru. Le sunt lor recunoscator pentru acest deceniu de emisiuni reusite.

Dar nu ne despartim. Vom fi impreuna, pentru ca ca zilnic, de luni pina vineri, eu si Dana vom face pasa de la ora 19,45. Ea ramane unic moderator 18-20, eu preiau 20-21. O treaba destul de grea, pentru ca este lead in pentru cel mai important talk show din Romania, Sinteza zilei, cu Mihai Gadea.

(w670)

Glumeam ieri cu Dana: „Iti dai seama ce am ajuns, dupa 10 ani de emisiune impreuna sa facem pase intre noi „.

Razvan Dumitrescu nu pleaca de la Antena 3. El preia doua emisiuni de weekend, sambata si duminica. Are de la Cluj o importanta oferta pentru lansarea unei televiziuni si e firesc sa-i intelegem oportunitatea. Subiectiv de luni pina vineri are un bilant clar pozitiv si Razvan merita felicitat pentru asta. Sunt sigur ca si in weekend va fi urmarit de multi telespectatori. Duminica, cel putin, preia de la mine un tronson cu performante bune si foarte bune in ultimii ani.

Punctul de intalnire duminica seara a insemnat pentru mine foarte mult: seria de emisiuni cu academicianul Dinu C Giurescu, analizele de marca impreuna cu Bogdan Teodorescu, dialogurile foarte bine primite cu Alexandru Athanasiu, interviurile cu liderii NATO, dezvaluirile privind marile hotii ale puterii – frauda Robertei Anastase. Si multe altele. Las in urma peste 500 de emisiuni de weekend in care istoria, analiza militara, politica interna si externa au generat si doua carti. Sper sa mai urmeze si altele.

(w670)

De luni pina vineri, de la 20 la 21, e noua mare provocare pentru mine.

Sper ca Punctul de intalnire sa aiba aceeasi audienta foarte buna. Telespectatorii emisiunii mi-au dat mereu prilej sa le multumesc pentru fidelitatea lor.

E un weekend special, plin de emotie, care incepe azi. Cu schimbari, cu renuntari, cu sperante. Nu cu despartiri. Ramanem toti, impreuna, aceeasi familie unita si apreciata”, a scris jurnalistul pe blogul său.

2 răspunsuri sa “CE FACUSI RADU ,MAMII RADULE?,DUPA ZECE ANI ,AI DAT BIR CU FUGITII CA SA SCAPI DE ZGUBILITICA STIRISTA JOHANNISTA DANA GRECU!”

  1. octavpelin 10 mai 2017 la 10:00 am #

    Multumesc,o zi insorita!

    Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

  1. CE FACUSI RADU ,MAMII RADULE?,DUPA ZECE ANI ,AI DAT BIR CU FUGITII CA SA SCAPI DE ZGUBILITICA STIRISTA JOHANNISTA DANA GRECU! | Catelvip's Blog - 9 mai 2017

    […] Sursă: CE FACUSI RADU ,MAMII RADULE?,DUPA ZECE ANI ,AI DAT BIR CU FUGITII CA SA SCAPI DE ZGUBILITICA STIRIS… […]

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: