GAULEITERUL NAZI,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS L-A ANUNTAT PE PREMIERUL ROMANIEI,SORIN GRINDEANU CA LUNI LA ORA 17,00 VA AVEA LOC CEREMONIA DE INVESTIRE A CELOR DOI MINISTRII:”GRATIELA GAVRILESCU(ALDE) CA VICEPREMIER SI MINISTRUL MEDIULUI SI PE VIOREL ILIE (ALDE) CA MINISTRU PENTRU RELATIA CU PARLAMENTUL!

31 mart.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, că a fost informat cu privire la ce va face Klaus Iohannis. 

 Imagini pentru GRINDEANU,TUDOREL TOADER ,POZE

Luni, președintele va semna decretele privind numirea noilor miniştri de la Mediu şi Relaţia cu Parlamentul şi a spus că nu a avut emoţii în această privinţă.

”Da, despre numirea celor doi… am primit adresa, m-au sunat cei de la Cabinet că pe parcursul acestei zile am primit de la Administraţia Prezidenţială, cum că luni, la ora 17.00, va avea loc ceremonia de învestire a celor doi miniştri”, a declarat Sorin Grindeanu.

Întrebat dacă a avut emoţii cu privire la semnarea respectivelor decrete de numire, Sorin Grindeanu a răspuns: ”Nu sunt emotiv”.

”Şi dacă aveam emoţii, atunci când mi-am început activitatea ca prim-ministru experienţa de trei luni de zile m-a făcut ca emoţiile să-mi treacă”, a spus prim-ministrul.

Biroul Politic Central al ALDE a propus-o pentru funcţia de ministru al Mediului şi viceprim-ministru pe Graţiela Gavrilescu, în prezent ministru pentru Relaţia cu Parlamentul. Pentru funcţia de ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, Biroul Politic Central îl susţine pe liderul grupului senatorilor ALDE, Viorel Ilie.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: