PREMIERUL ROMANIEI,SORIN GRINDEANU A DECLARAT CA ARE DUBII IN PRIVINTA EVALUARII CARE II PRIVEA SE „LAZARICA”SI „LULUTZA”,SEFII REPUBLICII PROCURORILOR,REALIZATA DE MINISTRUL JUSTITIEI,TUDOREL TOADER!

31 mart.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat astăzi că are dubii în privința evaluării care îi privea pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi și Procurorul general Augustin Lazăr, realizată de ministrul Justiției, Tudorel Toader.

 Imagini pentru GRINDEANU,TUDOREL TOADER ,POZEImagini pentru GRINDEANU,TUDOREL TOADER ,POZE

”Pot să spun că am semne de întrebare legate de modul în care a fost prezentat acest raport care dă o fractură de mare parte din corpul acestui raport și concluzie, dar eu am luat act de raportul pe care ministrul Justiției, și este singurul în măsură conform legii să facă acest raport. Pe mine mă interesează ca instituțiile să funcționeze, fie că vorbim de Parchetul General, fie că vorbim de DNA sau de DIICOT. Dacă își cunoșteau bine atribuțiile știau că nu aveau dreptul să facă lucrul aceasta cei de la DNA, nu era nevoie de o decizie a Curții Constituționale. Indiferent de concluziile care ar fi rezultat din acest raport, fiindcă am văzut anumite reluări de poziție care nu sunt conforme cu realitatea, ar fi însemnat schimbarea nici a domnului Lazăr nici a doamnei Kovesi. Procedura era inițiată, se închidea conform legii procedura la nivel de președenție”, a declarat, în urmă cu scurt timp, Sorin Grindeanu.

2 răspunsuri sa “PREMIERUL ROMANIEI,SORIN GRINDEANU A DECLARAT CA ARE DUBII IN PRIVINTA EVALUARII CARE II PRIVEA SE „LAZARICA”SI „LULUTZA”,SEFII REPUBLICII PROCURORILOR,REALIZATA DE MINISTRUL JUSTITIEI,TUDOREL TOADER!”

  1. octavpelin 10 mai 2017 la 9:59 am #

    Multumesc,o zi insorita!

    Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

  1. PREMIERUL ROMANIEI,SORIN GRINDEANU A DECLARAT CA ARE DUBII IN PRIVINTA EVALUARII CARE II PRIVEA SE „LAZARICA”SI „LULUTZA”,SEFII REPUBLICII PROCURORILOR,REALIZATA DE MINISTRUL JUSTITIEI,TUDOREL TOADER! | Catelvip's Blog - 9 mai 2017

    […] Sursă: PREMIERUL ROMANIEI,SORIN GRINDEANU A DECLARAT CA ARE DUBII IN PRIVINTA EVALUARII CARE II PRIVEA SE &… […]

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: