COADA DE TOPOR AL LUI JOHANNA,PRIMARELE MIHAI CHIRICA DAT JOS DE LA SEFIA PSD IASI!

2 apr.

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost înlocuit din funcţia de preşedinte executiv al PSD Iaşi. Decizia a fost luată în cadrul Comitetului Executiv Judeţean al filialei, iar Chirica a anunțat deja că va contesta hotărârea, informează News.ro.

De asemenea, edilul susţine că mutarea s-a făcut în urma solicitării conducerii naţionale a partidului.

”La Bucureşti mi s-a retras în februarie calitatea de şef al organizaţiei judeţene, dar şi cea de vicepreşedinte național. Însă, am revenit în funcţia de preşedinte executive al filialei ieşene, în care am fost ales statutar la conferinţa judeţeană. Fusesem pus preşedinte de filială ca interimar, iar după ce s-a hotărât la Bucureşti să fiu dat jos, m-am întors pe vechiul post, de preşedinte executiv. În şedinţa de ieri (vineri – n.r.) am aflat că ar exista nu ştiu ce hârtie venită de la Bucureşti, în care se arată că nu am dreptul să ocup nicio funcţie în organizaţia de Iaşi”, a declarat Mihai Chirica.

”Voi contesta la partid această decizie. Centrul poate decide doar în cazul funcţiilor în care numirea s-a făcut la nivel național, însă postul de preşedinte executiv eu l-am câştigat în urma unor alegeri în filială, deci Bucureştiul nu se poate amesteca”, a adăugat Chirica.

Mihai Chirică a susținut abrogarea ordonanței de urgență 13 care a dus la izbucnirea protestelor de amploare de la începutul acestui an. Totodată, acesta a solicitat demisia ministrului Justiției din acel moment, Florin Iordache. În acest context, Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis înlocuirea sa din funcţia de preşedinte interimar al PSD Iaşi şi din cea de vicepreşedinte.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: