EMILIA JERCAN ,BASISTO-JOHANNISTA INFOCATA DE LA REALITATEA TV,UNUL DIN LIDERII #REZIST ,O PARASIT PLANGAND PLATOUL EMISIUNII EUGENIEI VODA!

2 apr.

Invitată alături de Cătălin Tolontan la emisiunea „Profesioniștii” a Eugeniei Vodă, de la TVR 1, jurnalista Emilia Șercan a părăsit platoul emisiunii.

„V-am văzut numele pe o listă a ministrului de Interne în timpul manifestațiilor #rezist și atunci mi-a venit ideea să vă invit”, şi-a început emisiunea prezentatoarea.

Întrebată ulterior de ce a acceptat să lucreze la Realitatea TV, unde avea un salariu de 8.500 de euro, Şercan a izbucnit în lacrimi.

„Am făcut un compromis”, a răspuns Emilia Șercan, care a început să plângă spunând că nu poate continua pentru că se simte o „mare impostoare”.

Alături de alți colegi de presă, ambii ziariști au fost nominalizați de ministrul Carmen Dan drept „lideri de opinie care au incitat la ieșirea în stradă”.

O aud cum plânge în culise și nu vrea să se întoarcă în emisiune. Nu voi tăia aceste fragmente, a spus mai apoi Vodă continuând emisiunea.

„Oare o să râdă Vântu în pușcărie?”, a întrebat Vodă, iar Tolontan a răspuns: „Poate o să îi trimită iar flori”, aluzie la un episod povestit de Emilia Şercan în aceeaşi emisiune.

În urmă cu câțiva ani, spunea jurnalista, Sorin Ovidiu Vântu i-a trimis de ziua lui un coș cu flori și şase sticle de șampanie Don Perignon, pe care însă i le-a refuzat şi le-a trimis la vila acestuia din strada Paris.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: