UNGARIA VREA SA IASA DIN UNIUNEA SOVIETICA EUROPEANA!

2 apr.

Ungaria a lansat sâmbătă o campanie antieuropeană în care cere cetățenilor opiniile lor față de politicile de la Bruxelles care, potrivit guvernului ungar, amenință independența țării, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Chestionarul intitulat ”Să oprim Bruxelles-ul” a fost trimis către fiecare casă din Ungaria, a declarat un înalt oficial guvernamental, la lansarea oficială a campaniei.

”Urmează mari decizii și lupte și Ungaria nu poate ieși victorioasă decât dacă are sprijinul întregii țări”, a declarat Bence Tuzson.

Chestionarul include șase întrebări, referitoare în special la problema imigrației.

”Ce trebuie să facă Ungaria atunci când, în pofida unei recente serii de atacuri teroriste în Europa, Bruxelles-ul dorește să o forțeze să permită intrarea migranților care au ajuns ilegal în țară?”, este una dintre întrebări — care ca răspuns oferă posibilitatea de a alege între ”a permite acestor migranți să se deplaseze liber pe teritoriul țării” sau ”ca aceștia să fie menținuți sub supraveghere până când autoritățile decid cu privire la cazul lor”, notează sursa citată.

Guvernul premierului conservator Viktor Orban a ordonat, cu reguli care au intrat în vigoare săptămâna trecută, detenția pe termen nedefinit a migranților în tabere situate la frontieră.

O altă întrebare se referă la organizațiile nonguvernamentale (ONG-uri) internaționale, care, potrivit guvernului ungar, susțin imigrația ilegală sau se ”amestecă” în afacerile interne ale țării.

De câteva luni, guvernul ungar încearcă să reprime diverse ONG-uri pe care le califică drept ”politice” sau ”militanți mercenari” — în special cele fondate de miliardarul de origine ungară George Soros, menționează AFP.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: