DIN CICLUL BASISTII DEVENITI JOHANNISTI.PUPINCURISTUL PENAL, JOHANNIST ,BOGDAN CHIRIEAC SI PROPAGANDA ,DUPA CE PRESEDINTELE EGIPTULUI A FOST INVITAT LA CASA ALBA DE PRESEDINTELE USA ,DONALD J.TRUMP,AU INCERCAT O DIVERSIUNE DE „FAKENEWS”STIL DCNEWS”COLOANA A -V-A” DE DEZINFORMARE:”CU TOATA DRAGOSTEA „,II ZIC CHIMISTULUI -JURNALIST ,PUTRED DE BOGAT SA TERMINE CU INCERCAREA DE A APARA „ONOAREA”PENALULUI KLAUS WERNER JOHANNIS ,AMICUL MILIARDARULUI AMERICAN ,EVREUL -KHAZAR GYORGY SCHWARTZ ALIAS SOROS!DIN PACATE PRESEDINTELE DONALD J.TRUMP NU VA VENI IN MAI IN ROMANIA,VA PLECA EVENTUAL IN SLOVENIA!

4 Apr

Președinția nu comentează pregătirea vizitei lui Donald Trump în România.

Imagini pentru trump ,SOROS, poze
Imagini pentru BOGDAN CHIRIEAC, POZE

Președinția nu comentează pregătirea vizitei lui Donald Trump în România

Purtătorului de cuvânt  al Preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, nu a dorit să comenteze informația în exclusivitate a DC News referitoare la vizita președintelui Donald Trump în România.

Mădălina Dobrovolschi, în cadrul unei conferințe de presă de la Palatul Cotroceni, a fost întrebată dacă poate confirma informația în exclusivitate apărută în DC News referitoare la pregătirea unei vizite în România a președintelui SUA, Donald Trump, în luna mai, după summit-ul NATO.

„Dacă îmi permiteți, în acest moment nu aș face nici un fel de comentariu în legătură cu acest subiect”, a răspuns Mădălina Dobrovolschi.

Președinte SUA, Donald Trump, ar putea vizita  România peste câteva săptămâni. Vizita ar putea fi una foarte scurtă, între cinci și opt ore.

„Se lucrează la organizarea unei vizite a președintelui american Donald Trump, la sfârșitul lunii mai”, au afirmat, pentru DCNews, surse de la Washington, care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Președintele SUA ar putea veni în România, după reuniunea NATO din Europa, care se va desfășura la sfârșitul lunii mai. Președintele Trump ar urma să stea în țara noastră până la 24 de ore, timp în care ar putea să rostească un discurs în fața Camerelor reunite ale Parlamentului și să participe la un miting similar cu cel din 2002, când președintele George W. Bush a vizitat Bucureștiul înaintea invitării României în NATO.

Bush a amintit întotdeauna după aceea curcubeul apărut în Piața Palatului, în timpul discursului său. Acum s-ar putea ca președintele Trump să se adreseze românilor în Piața Constituției.

Vizita lui Trump ar sublinia interesul strategic deosebit pe care America înțelege să-l acorde României. În organizarea vizitei, un rol important îl vor avea Guvernul, dar și președintele Camerei Deputaților

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: