FOSTUL PREMIER AL ROMANIEI IL LAUDA PE DONALD J.TRUMP,CARE A DECLARAT :”NU SUNT PRESEDINTELE LUMII – SUNT PRESEDINTELE USA.SI DE ACUM INAINTE VA FI DOAR AMERICA PE PRIMUL LOC,IRONIZANDU-L PE GAULEITERUL NAZI, JOHANNIS,CARE CONSIDERA ROMANIA ,O TARA DIN IOBAGI!

5 apr.

Victor Ponta l-a lăudat pe Donald Trump pentru că a declarat în repetate ori că el este președintele SUA, nu al lumii și își dorește ca țara pe care o conduce să fie pe primul loc. 

„Donald Trump spune : „Nu sunt presedintele Lumii – sunt Presedintele SUA . Si de acum inainte va fi doar America pe primul loc”.

Poate ca e populist , poate ca greseste , poate ca daca chiar face ce spune o sa ne afecteze direct si pe noi romanii , o sa vedem – dar daca as fi american m-as bucura sa aud de la Presedintele meu acest lucru!

Un bun prieten imi spunea „ei sunt America si isi permit, noi suntem prea mici, nu avem cum”! Si eu l-am contrazis aratandu-i ca vecinii nostri din Serbia ( cu o populatie, putere economica , PIB, samd mult mai mici decat noi) tocmai au votat duminica trecuta un Presedinte care si in vorbe si in fapte pune Serbia pe primul loc. Ca sa nu va dau iar exemplul Cehiei, Solvaciei, Ungariei si chiar Bulgaria!

De ce altii pot si la noi nu se poate niciodata?” a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: