PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR ,LIVIU DRAGNEA IL IMPINGE DE LA SPATE PE NAZISTUL KLAUS WERNER JOHANNIS IN LEGATURA CU REZOLUTIA COMUNA PE CARE P.E. A ADOPTAT-O PRIVIND NEGOCIERILE CU REGATUL UNIT AL MARII BRITANII PRIVIND DECLANSAREA OFICIALA A BREXIT:”JOHANNIS LA CONSILIUL EUROPEAN TREBUIE SA AIBA O ABORDARE INCISIVA IN LEGATURA CU APARAREA DREPTURILOR SI LIBERTATILOR CETATENILOR ROMANI CARE LUCREZA IN ACEASTA TARA!”

5 apr.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a scris miercuri, pe Facebook, că Parlamentul European a adoptat o rezoluţie comună privind negocierile cu Marea Britanie în cazul Brexit, context în care îşi exprimă speranţa că preşedintele Klaus Iohannis va avea o abordare „mai incisivă” la nivelul Consiliului European pentru a apăra drepturile cetăţenilor români din Marea Britanie.

„Astăzi, Parlamentul European a adoptat o rezoluție comună privind negocierile cu Marea Britanie în contextul BREXIT-ului. Un punct distinct este statutul juridic al cetățenilor europeni din Marea Britanie. Totodată, am văzut că, în discursul său din Camera Comunelor, premierul Teresa May s-a referit la controlul imigrației și selectarea persoanelor care vor veni în Marea Britanie.
Constat cu îngrijorare că o problemă sensibilă pe agenda negocierilor va fi soarta cetățenilor europeni care locuiesc în prezent în această țară. Printre ei se află peste 230.000 de români care lucrează acolo în mod oficial.
Este o chestiune foarte gravă care reclamă o poziție fermă din partea țării noastre. Sper ca Președintele României să aibă o abordare mai incisivă la nivelul Consiliului European pentru a apăra drepturile cetățenilor români din Marea Britanie.
PSD va sprijini orice demers de acest gen la nivelul Parlamentului European și oriunde va fi nevoie. Dacă Marea Britanie vrea să rămână în bune relații cu Uniunea Europeană, trebuie să își asume respectarea drepturilor fundamentale ale omului, inclusiv dreptul de liberă circulație sau dreptul la muncă”, a scris Dragnea pe rețeaua de socializare.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: