PRESEDINTII USA SI RUSIEI,DONALD J. TRUMP SI VLADIMIR PUTIN DESPRE ATACUL USA ASUPRA UNEI BAZE AERIENE A REGIMULUI ASSAD DIN SIRIA!

7 Apr

Atacurile Statelor Unite cu rachete asupra unui aeroport militar din Siria încalcă dreptul internațional și reprezintă un act de agresiune împotriva unui stat suveran sub un pretext fals, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov.

Imagini pentru TRUMP,PUTIN ,POZE

BUCUREȘTI, 7 apr — Sputnik. SUA au lansat, joi seara, 59 de rachete de croazieră Tomahawk asupra aerodromului militar sirian din Ash Sha’irat, aproape de Homs, potrivit Sputnik International. Președintele american Donald Trump a declarat că atacul a fost un răspuns la presupusa folosire a armelor chimice în Idlib. „În această noapte am dat ordin atacurilor aeriene asupra Siriei”, a spus Trump. Președintele rus Vladimir Putin cataloghează cele mai recente atacuri asupra aeroportului militar din Siria drept o încercare de distragere a atenției de la victimele civile din Irak. „Putin vede, de asemenea, atacurile SUA asupra Siriei ca o încercare de distragere a atenției comunității internaționale de la numeroasele victime din rândul civililor din Irak”, a spus purtătorul de cuvânt al președinției ruse. Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC) a confirmat că forțele armate siriene nu posedă arme chimice. Secretarul de stat american Rex Tillerson a declarat că după atacul SUA nu au existat discuții sau contacte prealabile între Statele Unite și Moscova.

Read more: https://ro.sputnik.md/International/20170407/12036546/putin-trump-atac-siria.html

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: