BASESCU,MENTORUL LUI COLDEA, FURIOS PE DISCIPOLUL SAU!

9 apr.

Traian Băsescu a fost citat de procurori pentru a fi audiat într-un dosar privind retrocedările avizate pe vremea când era primar, lucru care l-a nemulțumit, fostul președinte comparând audierea sa cu cea a generalului SRI Florian Coldea, chemat în secret de procurori în dosarul dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță.

„Parchetul a dat sfoară în ţară, eu nu beneficiez de drepturile lui Coldea, care a fost chemat noaptea ca hoţii. Ca preşedinte poţi fi terfelit. Mai nou am două dosare redeschise, unul e „Flora”, după o plângere a preşedintelui Uniunii Arabilor din România, şi pe cel cu retrocedările. În dosarul Flora tot personalul primăriei care a participat la procesul de restituire nu este chemat în instanţă, pentru că s-a prescris, dincolo de faptul că dosarul a fost anchetat la vremea lui şi a fost închis neconstantându-se ilegalităţi la restituire. S-a prescris pentru toţi, dar nu şi pentru mine, deşi n-am fost notificat că fac obiectul unui dosar penal şi procurorul nu continuă cercetarea pentru că am imunitate. L-a ţinut acolo şi l-a scos din sertar, dar numai pentru mine. Aşa, că sunt eu frumos”, a declarat Băsescu la România TV.

Băsescu i-a numit totodată din nou „slugi” pe procurori.

„Întotdeauna am fost atent să respect legea şi oricâte dosare mi s-au deschis pentru că nişte slugi din parchete vor să servească şeful – „l-am hărţuit pe Băsescu” -, n-a demonstrat nimeni o fraudă. Inclusiv în spălarea de bani cu Căşuneanu, cu casa din Mihăileanu, cu banii daţi lui Petreus în Irak… Sunt oameni care n-au ce face. Atâta minte au…”, a mai spus fostul preşedinte.

Băsescu a mai afirmat că nu se teme că va fi „încorsetat”, ci probabil doar „hăituit”. „Nu poţi fi trimis în judecată când şi procurorul constată că asta e legea. Nu m-ar ierta nimeni, nici Lazăr, nici vreun complet de la ICCJ, dacă ar constata încălcări de lege. Se redeschid dosarele, mergem la procuror, asta e viaţa unui fost preşedinte al României. S-a transformat într-o hărţuire fără bun simţ… Şi aceste ultime două dosare, Flora şi ăsta în care sunt chemat luni, fac parte din procesul de hărţuire”, s-a plâns Traian Băsescu.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: