DRAGOSTE INCENDIARA.VERDICTUL DAT DE JUDECATORI IN CAZUL LUI DANIEL ONORIU,NEPOTUL LUI GABI LUNCA!

9 apr.

Fostul pilot de raliuri Daniel Onoriu a fost plasat în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de incendierea maşinii fostei sale iubite. Decizia, luată de Judecătoria Sectorului 1, nu este definitivă, dar este executorie

„Dispune luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpatul Onoriu Daniel Cătălin, pe o durată de 30 de zile, de la data de 09.04.2017 până la data de 08.05.2017, inclusiv. În baza art. 221 alin. (1) Cod procedură penală, impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul din Bucureşti (…) fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza”, se arată în decizia instanţei.

Totodată, Onoriu este obligat să se prezinte în faţa anchetatorilor şi a instanţei când este chemat și are interdicţie de a comunica cu fosta sa iubită, membrii familiei acesteia şi cu martorii din dosar.

Daniel Onoriu este acuzat că a mers la adresa unde fosta lui prietenă organiza un eveniment și i-ar fi stropit acesteia autoturismul cu benzină, plecând apoi fără a-l incendia. Ulterior, el ar fi revenit și ar fi dat foc mașinii. Incidentul s-a petrecut în data de 26 martie.

Drept urmare, fostul pilot s-a ales cu acuzațiile de „distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun, săvârșită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc și dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri, se pedepsește cu închisoarea de la doi la șapte ani”.

Daniel Onoriu este nepotul cântăreţei Gabi Luncă şi al acordeonistului Ion Onoriu.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: