DETALII INCENDIARE!,CATI BANI CASTIGA LUNAR JUDECATOAREA LIVIA STANCIU ,SALVATOAREA PENALULUI KLAUS WERNER JOHANNIS SI CE FACE CU EI!

12 apr.

 

Fosta președintă a Înaltei Curți de Justiție și Casație, Livia Stanciu, actual judecător la Curtea Constituțională este un magistrat cu o reputație excelentă, dar repetentă când vine vorba de investiții pentru că dacă stăm să analizăm declarația sa de avere, pare săracă lipită pământului ținând cont de funcțiile importante pe care le-a ocupat.Judecătoarei nu-i plac mașinile de lux și este mândra posesoare a unei Dacia 1310 achiziționată în anul 1999 și a unui Matiz din anul 2003. Oare cu care dintre cele două circulă?

Casă sau apartament în București nu are. Deci probabil stă cu chirie. Singura clădire din posesie este un spațiu de 57 m pătrați, cumpărat în anul 1992 în Galați din fondul locativ de stat.

Bijuterii nu are, nici alte bunuri. În schimb are un credit la Raiffeisen Bank de 5568 de euro, scandent anul acesta.

 

La capitolul venituri, judecătorul de la Curtea Constituțională stă însă foarte bine. Anul trecut a încasat din salariul de la Înalta Curtea de Casație și Justiție plus indemnizația de la CSM și activitatea didactică, 312 587  lei, adică 26.048, ceea ce înseamnă aproximativ 6.000 de euro pe lună.

Ce face Livia Stanciu cu banii? În bănci nu sunt, casă nu are, preferă Dacia 1310… așadar… probabil își ține banii la saltea.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: