MAFIOTUL TRAIAN BASESCU,O INEBUNIT DE FURIE CAND O AUZIT CA LIDERII COALITIEI MAJORITARE PSD +ALDE VOR SA FACA O COMISIE PARLAMENTARA DE ANCHETA PENTRU „A CLARIFICA ASPECTELE CE TIN DE ORGANIZAREA ALEGERILOR PREZIDENTIALE DIN 2009!”

13 Apr

Băsescu despre prezidențialele din 2009

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au convenit să ceară Parlamentului înfiinţarea unei comisii de anchetă pentru “a clarifica aspectele ce ţin de organizarea alegerilor din 2009”, dar şi de rezultatul votului, în contextul unui articol publicat de Dan Adronic, în care acesta a menționat existența unei ”celule de criză”, în noaptea scrutinului, acasă la Gabriel Oprea, unde erau prezenți atât șeful SRI, George Maior, cât și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Traian Băsescu, cel care ”s-a culcat” cu Mircea Geoană președinte și s-a trezit cu el însuși șef al statului, a declarat, miercuri seara, că este de acord cu înființarea acestei comisii, în contextul în care PSD, PNL, UDMR și PC ”au furat de au rupt”.

„Cred că este un lucru foarte bun. Eu am cerut ca Parchetul General să se sesizeze din oficiu pe informațiile date de Dan Andronic. Să cerceteze. Eu nu știu de o astfel de implicare, dar este binevenită. Vor constata că fraudarea s-a făcut de PSD, PNL, UDMR și PC. Pot să fiu audiat, că eu ce am de spus la o comisie am spus și public. Proba că au fost fraudate alegerile este aceea că s-au renumărat cele 130.000 de voturi anulate și s-a constatat că 3.000 erau voturi furate de la mine. Eu aș vrea să se numere, să vedem câte pachete de voturi, din voturile care mi se cuveneau mie, au fost băgate în traista lui Geoană. PSD a fost de o mizerie incredibilă, eu am avut un singur reprezentant în secțiile de votare, iar ei au fost cinci: UDMR, PC, PNL, UDMR și PSD. Au furat de au rupt”, a declarat Traian Băsescu.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: