BASISTUL DAN ANDRONIC,ARUNCA IN MEDIA DIVERSIUNEA:FOSTUL DEPUTAT SEBASTIAN GHITA „NU ESTE STRAIN „DE INTALNIREA DE LA MIEZUL NOPTII DIN CASA LUI GABRIEL OPREA!

14 apr.

Dan Andronic susţine că Sebastian Ghiță nu este străin de întîlnirea din toiul nopţii, în casa Gabriel Oprea, la care şefii instituţiilor de forţă din România i-au promis lui Traian Băsescu, în 2009, că îi vor asigura al doilea mandat de preşedinte.

Poliţia ştia ceva de Belgrad

„Am fost în Serbia, însă nu m-am întâlnit cu Sebastian Ghiță. A fost reținut de poliția sârbă pe baza informațiilor oferite de Poliția Română. Aceste lucruri denotă că se știa unde e Ghiță. În momentul în care au dat informația că m-am întâlnit cu el la Belgrad, înseamnă că știau ceva de Belgrad.

Vorbim în primul rând de un pașaport care trece de orice control. Când ai un asemenea pașaport, apar niște mari semne de întrebare.

Cu fratele lui nu se întâlnea ca să se pupe, era o nevoie financiară să se facă un transfer de documente”, a spus Andronic la Realitatea TV.

De asemenea, jurnalistul este de părere că ar putea urma noi înregistrări odată cu extrădarea lui Sebastian Ghiță.

„Sebastian Ghiță ar putea aduce în țară filmări noi, documente sau înregistrări”, a mai spus Dan Andronic.

Dan Andronic a fost audiat, pe 24 martie, la Inspectoratul General al Poliţiei Române. Pe pagina sa de Facebook, jurnalistul a scris ulterior că a fost întrebat dacă s-a întâlnit cu fostul deputat Sebastian Ghiţă în Serbia.
„Nu m-am văzut cu Ghiţă în Serbia sau oriunde în altă parte (…) Dacă Ghiţă era localizat în Serbia, era demult în custodia poliţiei. Nu o funcţiona mandatul european de arestare, dar mandatul internaţional dat prin Interpol funcţionează”, spunea Andronic.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: