PRESEDINTELE COMISIEI JURIDICE DIN CAMERA DEPUTATILOR ,EUGEN NICOLICEA (PSD) A COMENTAT DESPRE PRINDEREA FOSTULUI DEPUTAT SEBI GHITA!

14 apr.

Preşedintele Comisiei juridice din Camera Deputaţilor Eugen Nicolicea a comentat la Antena3 faptul că Sebastian Ghiță a fost arestat în această noapte în Serbia

„Există mai multe nelămuriri, care se vor lămuri odată cu aducerea lui în țară a dlui Ghiță. După cum știți, este acuzat de mai multe infracțiuni și de aceea este dat în urmărire. Este foarte important ce are de spus în apărare. În lumea politică s-a stârnit un mare scandal, în urma dezvăluirilor acestuia. Și de aici trebuie să se obțină informații, să se afle adevărul și, bineînțeles, o parte din persoane nu sunt foarte confortabile în această perioadă”, a declarat Nicolicea.

Sebastian Ghiţă a fost localizat şi reţinut, în cursul acestei nopţi, în Belgrad, Serbia, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Fostul deputat avea documente false şi se afla împreună cu fratele său, acesta având documente reale. Potrivit autorităţilor, extrădarea lui poate dura de la câteva zile la maximum o lună.

Ghiţă a dispărut în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2016, fiind pierdut de poliţiştii care îl filau pe DN1, în timp ce se îndrepta către casă de la un eveniment al SRI.

Pe numele lui Sebastian Ghiţă au fost emise două mandate de arestare în lipsă.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: