ANALISTUL POLITIC MUGUR CIUVICA SE AMUZA PE SEAMA ISTERICII STIRISTE DANA GRECU:”ATI RAMAS SINGURA PERSOANA ADULTA CARE…CREDE IN TRAIAN BASESCU!

16 Apr

Imagini pentru DANA GRECU,MUGUR CIUVICA ,POZE

Moment spumos la emisiunea La ordinea zilei de la postul de televiziune Antena 3. Discutând despre scandalul alegerilor fraudate în 2009, Mugur Ciuvică ”a răbufnit” față de faptul că Dana Grecu încă mai crede că Traian Băsescu ar putea avea dreptate când spune că el nu știe dacă a fost ajutat să câștige alegerile prin fraudă. ”Ați rămas singurică în țara asta care să mai credeți că Băsescu spune adevărul. Dumneavoastră nu știți dacă Băsescu spune adevărul. Am văzut că a fost greu și pentru dumneavoastră să încercați să descifrați balele lui Băsescu de astăzi de pe Facebook dar apreciez asta că ați rămas singura persoană adultă deci peste 18 ani din România care crede că Traian Băsescu ar putea spune adevărul, în rest, toți ceilalți și-au dat seama că este cel mai mare mincinos din toate timpurile”, a spus Ciuvică. Tot Dana Grecu a fost recent în mijlocul altui ”incident”. Discutând raportul lui Tudorel Toader, Codrin Ștefănescu a lăsat să se înțeleagă că PSD nu știa nimic de ce concluzie urmează să fie trasă din el. În acel moment, Dana Grecu nu a mai reușit să se stăpânească. Beați asta și veți fi uimit cîți paraziți vor ieși din interiorul vostru! O grămadă de paraziți vor ieși dimineața dacă înainte de culcare bei… Acest truc simplu te poate ajuta să slăbești? Dana Grecu: Dumneavoastră credeți că eu sunt proastă? Adică așa relația noastră, eu ziarist, dumneavoastră om politic, fiecare cu experiența pe care o are el în spate! Codrin Ștefănescu: Ați pus așa o întrebare răutăcioasă de parcă aș încerca să vă duc cu preșul, când eu sunt chiar foarte direct. Dana Grecu: Nu puteți spune că oamenii sunt dezamăgiți și să puneți toată povestea… încep și eu ca Năstase. Puneți toată povestea asta în spatele lui Tudorel Toader. Tudorel Toader este un om care și-a argumentat tehnocrat, profesional ancheta și la concluzie a zis domnule oprtunitatea, oportunitatea ți-o dă contextul politic. Dacă Tudorel Toader avea în spate decizia politică a PSD, adică domnule ce vrem noi cu țara asta? stop abuzului, că noi spunem de abuzuri în fiecare zi. Deci mă întorc la întrebarea aia abruptă și ușor tendențioasă. Sunt proastă? Codrin Ștefănescu: Nu sunteți proastă. Sunteți cea mai deșteaptă femeie.

Acest text este protejat de drepturile de autor. Il puteti copia pe site-ul dumneavoastra doar cu citarea sursei si link activ. http://sokant.ro/ciuvica-se-amuza-pe-seama-danei-grecu-ati-ramas-singura-persoana-adulta-care/

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: