MIRCEA CRISAN ,UN LOCUITOR DIN CAMPIA TURZII L-O DAT IN JUDECATA PE GAULEITERUL PENAL KLAUS WERNER JOHANNIS INTRUCAT NU RESPECTA CONSTITUTIA ROMANIEI!

18 apr.

Un locuitor din Câmpia Turzii, Mircea Crișan, se află în proces cu administrația prezidențială din luna decembrie a anului 2014. Cetățeanul îl acuză pe Klaus Iohannis că nu ar respecta Constituția în ceea ce privește aplicarea medierii (prevăzută în articolul 80, aliniatul 2 din Constituția României), scrie ziardecluj.ro.

Imagini pentru KLAUS WERNER IOHANNIS POZE

Procesul își așteaptă în prezent termenul de judecată la Înalta Curte de Casație și Justiție. Clujeanul speră într-o rezolvare favorabilă la Înalta Curte, „ceea ce ar însemna că președintele Iohannis va efectua în mod amiabil ascultarea părților, în vederea soluționării pe cale legală a problemelor ridicate”. Una dintre probleme este legată de plăcuțele multilingve, fiind astfel deosebit de actuală.

„Am cerut președintelui să facă medierea prevăzută de articolul 80 din Constituție cu privire la conflictele care se ivesc între stat și societate, în anul 2015”, a spus clujeanul.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: