IMPERTINENTA UNUI TRADATOR DE NEAM ROMANESC ,AMBASADORUL ROMANIEI IN USA,EVREUL-KHAZAR GEORGE MAIOR:”DECLARATII ACOLO UNDE VOI FI CHEMAT OFICIAL!”

20 Apr

În cadrul unei discuţii la Antena 3, pe tema dezvăluirilor făcute de Dan Andronic, prin care acesta a susținut că şefii instituţiilor de forţă din România i-ar fi promis lui Traian Băsescu, în 2009, că îi vor asigura al doilea mandat de preşedinte, Mihai Gâdea i-a solicitat un punct de vedere şi ambasadorului român în SUA, George Maior.

Fostul șef al SRI s-a arătat însă rezervat în a comenta acest subiect afirmând doar că va face declarații acolo unde va fi chemat în mod oficial.

Potrivit lui Mihai Gâdea, Maior a spus că, „dacă va fi cazul, va face declarații acolo unde va fi chemat în mod oficial”.

Pe 10 aprilie, jurnalistul Dan Andronic a scris că în noaptea turului doi al alegerilor prezidențiale din 2009 s-a întâlnit acasă la Gabriel Oprea cu Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea care erau „extrem de preocupați de victoria lui Băsescu”, iar aportul lor și al lui George Maior și Gabriel Oprea la victoria lui Traian Băsescu „a fost esențial”.

Întrebat ulterior dacă are vreo explicație pentru faptul că Laura Codruța Kovesi, Florian Coldea, George Maior se aflau acasă la Gabriel Oprea în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009, Traian Băsescu a comentat:

”Am o singură explicație, le era frică și nu aveau nimic aranjat pentru situația în care nu aș fi câștigat alegerile. Așa, se știau numiți de mine. (…) Pentru a da o oarecare relaxare opoziției din acea vreme, eu am numit la SRI un membru PSD, ceea ce explică legătura foarte strânsă a conducerii SRI cu Dragnea, cu Ponta, cu tenisul, cu șprițurile. În timp ce politicienii țipau că Băsescu arestează primarii sau politicienii, de fapt, lucrurile se tranșau împreună cu doamna Kovesi la T14, șa K2, unde se întâlnea Ghiță din 2010 cu doamna Kovesi.

„Mă speria această încrengătură a sistemului justiție – securitate”, a comentat, la rândul său, Adriana Săftoiu, fost consilier al lui Băsescu.

„(…)În locul lui Băsescu poate fi orice președinte. Cum este posibil ca acei oameni care trebuie să apere statul de drept, că vorbim de servicii, că vorbim de justiție, ar putea să facă poftele unui om politic”, a mai susţinut Săftoiu.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: