PREMIERUL SORIN GRINDEANU II FACE DE RAS PE „APOSTOLII AUSTERITATII”DIN GUVERNUL LUI JOHANNIS,ANUNTAND JOI CA,IN PRIMELE TREI LUNI AI ACESTUI AN ,A FOST INREGISTRAT UN EXCEDENT BUGETAR DE PESTE 1,64 MILIARDE LEI,RESPECTIV 0,2%DIN PIB,DAR CARE O VA LASA RECE PE FUFA ISTERICA JOHANNISTA DE AL ANTENA 3 ,STIRISTA DANA LU’GRECU!

20 apr.

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat joi că, în primele trei luni ale acestui an, a fost înregistrat un excedent bugetar de peste 1,64 miliarde lei, respectiv 0,2% din PIB.

Imagini pentru GRINDEANU,IOHANNIS,CIOLOS POZEImagine similară
„Azi e o zi proastă pentru toţi acei apostoli ai austerităţii. (…) Am primit cele mai recente date de la Ministerul Finanţelor şi nu numai. (…) În primele trei luni ale anului avem excedent bugetar. Concret, ultimele estimări ale execuţiei bugetare aferente primului trimestru arată că vom înregistra un excedent de peste 1,64 de miliarde de lei, adică 0,2% din PIB”, a declarat Grindeanu la începutul şedinţei de Guvern.

 

Potrivit premierului, veniturile totale la buget în primele trei luni ale anului 2017 vor fi cu aproape 4 miliarde de lei mai mari decât în primul trimestru din 2016, adică 7,2%. Colecterea TVA a crescut în februarie cu 2,5% față de februarie 2016 și în martie cu 8,2% față de martie 2016.

„S-au creat 62.000 de noi locuri de muncă în primele luni ale anului, România ajungând astăzi la o rată a șomajului la un minim istoric in ultimii 27 de ani. Sunt câteva argumente care ne dau încredere că ne vom atinge obiectivele pe care ni le-am asumat cu toții. Sunt lucruri care să ne bucure pe fiecare, indiferent de ceea ce poate unii își doresc sau poate nu”, a mai declarat Grindeanu.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: