PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS A PIERDUT RAZBOIUL CU” PSD +ALDE”SI DATORITA JOCULUI DUBLU PE CARE L-O FACUT LASANDU-I DE ISBELISTE PE „TINERII IDIOTI SI LIBERI”SLUGIILE”LUPTEI ANTICORUPTIE” A CORUPTULUI MILIARDAR AMERICAN EVREU-KHAZAR DE ORIGINE UNGUREASCA COLABORATOR CU NAZISTII,GEORGE SOROS!

29 apr.

 ”Ciudățeniile sau jocul dublu al președintelui Iohannis!

Gigel Lazăr, președintele Centrului Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului (CIADO), a taxat decizia președintelui Klaus Iohannis de a refuza inițial să invite ”penalii” de Ziua Națională, dar i-a invitat de Ziua Europei.

Imagini pentru iohannis,juncker poze

Potrivit lui Gigel Lazăr, președintele a pierdut prin această invitație războiul cu PSD, dar și ”tinerii frumoși și liberi” au rămas fără ”simbol împotriva corupției”, în timp ce PNL este în ”comă politică”.

PAI CUM SA CISTIGE UN RAZBOI PENAL un penal de presedinte,nalt ca bradul prost ca gardul.cum sa cistige razboiul un hitlerica in spilhozeni care A DAT FOC LA COLECTIV,EXACTA CA SI HITLER CEL BATRIN LA RECHSTAG.Astia Hitlericii  lui Klaus Werner au in gena sa dea foc si sa fie penali.Sper ca si Klaus Werner discipolul lui Hitler in spilhozeni sa aibe acelasi sfirsit ca si Hitler.

Totusi, este extrem de trist pe de alta parte ca noi in Romania, in mometul de fata nu avem un partid liberal puternic si mcare care sa fie ori primul partid ori al doilea din Romania la alegeri, ca si electorat. Din pacate liberalismul in momnentul de fata in Romania este la 5-6% prin ALDE, ceea ce este deosebit de periculos intr- demcoartie adevarata. Din pacate, romanii in general obisnuiesc sa vada realitatea si sa se treazaesca dupa perioade destul de lungi de timp, ani de zile, pana sa isi de seama de niste evidente. In Romania liberalii sunt ALDE, in timp ce PNL a ajuns cel mai anti democratic partid din Romania, un partid care sstine catusele si securstii si care inca in electoratul liberal, PNL inca mai este ascoiat cu liberalismul, dand votul pentru PNL in loc de ALDE. Int-o tara cu adevarat democrata, sincer, nu este normal ca doar un partid (oricat de bun ar fi el) sa obtina prea mult electorat in comparatie cu celalte partide, trebuie sa existe o anumita stabilitate, nu se poate ca liberalismul sa fie exclus de la guvernare sau sa se bata sa teaca de 5% in alegeri (cazul ALDE).Tot ca a ramas in momentul de fata din PNL este doar amarata aia de sageta in sus, care chiar ma intreb cat va mai rezista si ia pana de va duce si ia dracului in jos ca tot partidul. PNL din pacate, este o trista amintire, ce a fost si ce a ajuns PNL care reprezista liberalsimul in mod normal (dpreturile si libertatile omulukl, lupta cu abuzrile si isntitutii sau sisteme opresive care incalca principiile liberale etc etc….. depfat PNL face exact dar exact pe dos). Sincer, sper ca lumea sa se trezaesca totusi mai repede si sa vada o buna parte din electoratul liberal, unde trebuie sa se orienteze, pentru ca in momentul de fata PNL are o agenda care ucide tot ceaa ce in mod normal ar trebuie sa semnifce valorile lor.

De Ziua Națională președintele ne zicea că este o cutumă la nivel european, să nu fie invitați „penalii” întrucât ar trebui să facă un pas în spate și să-și rezolve problemele juridice. Nu conta prezumția de nevinovăție pentru domnia sa. De Ziua Europei invită la Cotroceni … „penalii” …adică nu erau buni pentru Ziua României, dar sunt buni pentru Ziua Europei, acea Europă cu ..cutumă …măi să fie .

Dar să aprofundăm puțin. Familia Iohannis a pierdut un proces cu o concluzie interesanta: „cumpărătorii nu au fost de bună credință”. Oups mirose a iz penal cumva situațiunea?

Concluzia este următoarea: PSD a câștigat prin această invitație RĂZBOIUL cu Iohannis. Tinerii frumoși și liberi nu mai au simbolul împotriva „corupției”, iar PNL, (partidul președintelui) este în comă politică”, a transmis Gigel Lazăr pe pagina personală de Facebook.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: