BUCURIA „CORUPTULUI CARE UCIDE”,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS:CORUPTIA NU SE MAI GRATIAZA!

4 Mai

Imagini pentru IOHANNIS,WAS IST DAS KORRUPTION POZE

Graţierea pedepselor pentru mită şi trafic de influenţă a fost respinsă, joi, de Comisia juridică a Senatului. Senatorii juriști au revenit asupra votului dat miercuri în aceeași Comisie, care a provocat proteste.

Astfel, Comisia juridică a exceptat de la grațiere luarea de mită, traficul de influență, darea de mită și cumpărarea de influență, la solicitarea senatorului PNL Daniel Fenechiu.

Propunerea a fost adoptată cu 5 voturi ”pentru” (PNL, USR şi UDMR) şi 4 abţineri (PSD şi ALDE).

Anterior, joi dimineață, Comisia juridică a Senatului a respins graţierea pedepselor pentru abuz în serviciu, susținută de Traian Băsescu, şi pentru conflict de interese.

Pentru graţierea pedepselor de abuz în serviciu şi de conflict de interese au votat doar cinci senatori de la PSD şi ALDE, din cei 11 ai Comisiei juridice a Senatului, insuficient pentru ca propunerile să fie adoptate.

Băsescu s-a dat cu capul de pereți

Traian Băsescu a făcut o pledoarie aprinsă în faţa senatorilor jurişti în favoarea graţierii celor condamnaţi pentru abuz în serviciu.

”Eu susţin să graţiem abuzul în serviciu, care a devenit un instrument de control al instituţiilor politice (…) Problema abuzului în serviciu a fost tratată abuziv. La ultimul raport de actvitate DNA spunea că are 2.150 de dosare în lucru pe abuzul în serviciu. În acelaşi timp, mă uit în Europa: nu cred că în toate statele membre ale Uniunii Europene găsim 50 de dosare. Noi avem 2.150. Avem o aplicare defectuoasă, a demonstrat-o şi Curtea Constituţională. Comisia de la Veneţia vine şi spune: legea trebuie să fie previzibilă, să aibă acurateţe juridică şi susţine că astfel de acuzaţii sunt în mod special vulnerabile la manevre politice abuzive. Comisia de la Veneţia consideră că prevederile abuzului în serviciu trebuie interpretate în sens îngust şi aplicate cu un prag înalt. La noi s-a înţeles prag de bani. Greşit”, le-a spus Băsescu senatorilor jurişti.

Anunțuri

2 răspunsuri to “BUCURIA „CORUPTULUI CARE UCIDE”,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS:CORUPTIA NU SE MAI GRATIAZA!”

 1. Ghita Bizonu' 4 Mai 2017 la 5:26 pm #

  Cum se zice la asta in doiceste ?

  Asta :
  Stim, sau ar trebui sa stim cu totii si cu toNtii (y comprize toate si toantele) ca al nostru preacinsit presedinte, nemtz Koerect cica, a piedut in instanta una bucata imobil obtinut prin fals si uz de fals sau asa ceva…
  Imobil in care Raiffeisen (o prea cinstita banca austricata care duce inainte spiRtu central-errorpean si KăKănesc) inchiriase un spatiu in care instalase un comptuar.
  Spatiu ptr care prea onorabila si prea cinstita Raiffeisen platea , se pare o chirie de 60,00 eurioi pe an. Nu nu incepeti sa slaivati partea preacinsteti familii prezisentiale era „doar” de 2.500 euroi lunar … Oricum o suma mia mult decat satisfacatoare ptr o famelie fara copii , care are si un domitzil si alte surse de venit .
  Da nu despre cum isi gospoadareste dna Carmen banii voi a zice …
  Ce este intresanta este ca onesta banca austrucata a platit in avans chiria pe 5 ani! In avans adica banii inainte ca la c,,, pardon „fete”

  Partea interesanta de abia urmeaza. Ce face preasinstita parte austricata in acest caz? Spala putina!

  “Raiffeisen Bank ocupă acest spațiu din anul 2001, în baza unui contract încheiat cu proprietarii de atunci. Având în vedere situația juridică a imobilului (despre care Raiffeisen Bank a aflat din presă, nefiind informată în mod oficial de către nicio autoritate), banca a decis să nu mai încheie un nou contract de închiriere. Astfel, întrucât contractul de închiriere a ajuns la termen, în prezent, banca este în proces de mutare din sediul respectiv“ zic reprezentantei bancii (citalele sunt extrase de pe Digi 24)
  ?? ĂăăăăăĂ? Îî!!

  Adica ca cam asa – inchiriez pe n ani (dau banii inainte de parca as fi un parlit de student de la vre-un parti care poate o sa stea pana dupa sesiunea din vara) amenajez, am un sediu de acum „faimos” si in loc sa intreb „ba ca care esti ba propretar ca vreau sa iti dau 5.000 euroi pe luna ba!” imi iau boarfele (calculatoare, mobila, fisete daca mai exista asa ceva plus casa de bani [intotdeauna necesara ca vine unu sa ridice bani , altu sa depuna si mai pica si unu care sa plateasca o factura sau amenda] si plantele ornamentale dragi angajatelor mele) si ma duc ? Unde?!
  Ma rog mi se poa zice ca poate ar trebui sa se zugraveasca si deci Reiffiesen a invata pe Toparceanu:
  Ramâi sanatoasa, cucoana,
  Ca-mi iau geamantanul si plec!

  Eu nu stiu limanul spre care
  Pornesc cu bagajul acum,
  Dar simt ca m-apasa peretii,
  Eu sunt chirias trecator

  Un desi, fie si el de comptuar nu se schimba ! Decat daca nu mai are „vad” . Oir vadul nu le are cu propretaru trecator ci cu clientii. Si in gnl orice propretar se bucura sa mosteneasca un chirias bun .. mai ales o banca : adica banu intra la mare fix , te doare undeva ptr vre-un flecustet (de pilda se strica ceva ce proveste propretaru. Pai decat sa isi piraza timpul sa cheme propretaru.. aduc ei in viteza primu instalator si pe pariu ca ptr un fleac de 500 de lei nu se deranjeaza sa mai umble la chirie.. ce naiba time is money!) sa nu zic ca poti spera la un tratament mai „amical” daca ai nevoie de un credit …

  Insa nu kăkănezii spala putina cica sucariti ca nu fost ingormaţi în mod oficial de nicio autoritate ! Pao trebuia s aii avertozeze fostul propretar nu? Si ar mai fi unele indicii (ei sustin ca au dupa ce au auzit au depus banii intr-un cont escroc)

  Deci, concluzia mea adica bizonica este ca contractui a fost facut intuitu personae (adica in condideratia persoanei adica nu a contat imobilul in sine ci ca banutzu sa ajunga la preacinstitu’ si onorabilu’ KWI) si cum se schimba persoana (adica nu mai este KWI … ex presedinte al Președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România, Președinte al Partidului Național Liberal, primar al Sibiului si actual Președinte al României ) Dasvidania hazeaica!*!

  Deci precinstaota si preaKoreckta banca austricata a facutuin contratc nu pentru in spatiu comercial ci pen ca spatiul aprtinea lui Klaus Werner Joiannis ….

  Deci orare cum se traduce asta in porceste ?
  Nu cumva das ist Korruption Walachischen dummkopfs !!!

  Dasvidania hazeaica , cantec soldatesc german aprut spontan la retragerea din Ucraina
  Dasvidania hazeaica
  Bena iaietz nema kurka
  Nicevo ni panimaiu

  hAzul cantecului este textul.. intr-o ruso-ucrineana stalcita .. aia folosita ptr micul comert de suplimentare a burtii soldatesti (care are o capacitate …. )
  (La revedere gazda, ca nu-i ou, nice gaina, nu mai pricep nimica)

  Apreciază

  • octavpelin 5 Mai 2017 la 10:25 am #

   Ghita Bizonu sun urmasul CAVALERULUI UNIRII IANCU FLONDOR,stiu germana,strabunii si bunii mei sunt din CERNAUTI,germana pura o cunosc ,am crescut intre sasii din Brasov ,il cunosc pe KLAUS WERNER DE CAND ERA INSPECTOR SCOLAR,SI SE OCUPA DE GRUPUL ETNIC GERMAN =FDGR .In timpul revolutiei din 1989 a tulit-o la Selimbar de frica,a fost comunist si apropiat a lui Nicu Ceausescu la Sibiu.P.S.AM FACUT MISTO DE DEJEU”DESEU”,TARANISTU’ CARE A FUGIT ACASA IN TIMPUL REVOLUTIEI DIN DECEMBRIE CU O MASINA DE SCRIS,CU STIMA OCTAV!

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: