ADRIAN NASTASE FOSTUL PREMIER AL ROMANIEI, FOST DETINUT POLITIC AL REGIMULUI BASESCU „SOCAT DE DECLARATIA OMULUI DE AFACERI GIGI BECALI!

5 mai

Adrian Năstase s-a declarat „șocat” vineri de o declarație a lui Gigi Becali care a susținut că verdictul judecătorilor în cazul fostului premier a fost schimbat.

„Am fost șocat când am auzit declarația lui Gigi Becali. Aveam semne de întrebare. La un moment dat din clădirea ÎCCJ a ieșit plângând Sofica Dumitrașcu (fostă judecătoare – nr.) și unul dintre jurnaliști m-a sunat să-mi spună ce se întâmplă. Acum fac legatura cu acel moment și ce a declarat George Becali. Pentru mine întotdeauna a fost evident că a fost o forță externă care a determinat acea condamnare. Iată diferența între ceea ce putea să se întâmple și tentativa mea de sinucidere de atunci, determinată de cei care au creat această presiune injustă asupra completului. Sigur că se verifică și prin ceea ce a fost ulterior motivarea din acel proces atât de ciudată cu aproape 1000 de martori din care nu s-a reușit să se obțină nimic împotriva mea și am fost condamnat pe raționamente logico-juridice și pe eventuale probe indirecte”, a spus Năstase, într-o intervenție telefonică la Antena3.

Becali a vorbit la B1 TV despre felul în care s-ar fi dat verdictele în unele dosare de renume.

”Eu știu doar ce îmi spunea mie Sofica Dumitrașcu, Dumnezeu să o ierte. De exemplu, știu cum a fost condamnat Năstase, dar mi-e frică să zic, știu cum i s-a cerut să fie achitat primarul de la Cluj, Sorin Apostu. I s-a cerut ei să fie achitat. Eu spun ce mi-a spus mie Sofica, n-am nicio probă. Eu v-am spus că i s-a cerut și aia a supărat-o și i-a dat pedeapsă mai mare din cauza asta. Cum a fost condamnat Năstase mi-e frică să zic. Ce vreți să fac acum, să le iau eu pe toate în cârcă în țara asta?”, a spus latifundiarul din Pipera.

Întrebat dacă e adevărat că a venit cineva să le spună să voteze într-un anumit fel în completul de cinci, Becali a răspuns:

„Nu pot să spun. A fost altfel. Nu spun nici nu, nici da, că trebuie să povestesc tot cum s-a întâmplat. Trebuie să povestesc de la A la Z, ce s-a întâmplat și cu o zi înainte, că nu s-a înâmplat doar în camera de deliberare, s-au întâmplat cu o zi înainte mai multe lucruri”.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: