JENOR BEUDEAN ,CEL CARE A AGRESAT O FEMIEIE SE REINTOARCE IN NOUL PDL-PNLP-PPE!

5 Mai

Jenor Beudean, politicianul liberal care a agresat o femeie în iunie anul trecut, s-a reîntors în partid şi a fost ales în conducerea organizaţiei judeţene a PNLP, susţinând că ar fi primit neînceperea urmăririi penale după ce ar fi agresat o femeie care ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului, transmite Mediafax.

Noul preşedinte al organizaţiei judeţene a PNLP Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, spune că a apreciat că acel incident este “clasat” din punct de vedere juridic şi Jenor Beudean se poate reîntoarce în politică. ”Dacă noi ne desolidarizăm de cunoştinţe, de prieteni atunci când au o problemă, înainte de a se certifica natura acelei probleme, avem o problemă de moralitate personală, de etică personală. Domnul Jenor Beudean nu a fost exclus din Partidul Naţional LiberalPopular ci şi-a dat demisia pentru a nu afecta imaginea partidului la nivel judeţean”.

Nicoleta Constantinescu, femeia agresată a depus plângere împotriva politicianului, însă poliţia a decis să nu înceapă urmărirea penală împotriva politicianului. Nicoleta Constantinescu şi soţul acesteia locuiesc de mai mulţi ani în Martea Britanie şi după incident s-au reîntors în străinătate.Și politicianul a făcut o plângere împotriva femeii pentru injurii aduse în spaţiul public, lovirea autoturismului şi traversarea pe culoarea roşie a semaforului.

La momentul incidentului, copreşedintele PNLP, Alina Georghiu, i-a cerut scuze public femeii agresate de fostul vicepreşedinte al PNLP Bistriţa-Năsăud, Jenor Beudean, iar imediat după incident, Biroul de Presă al PNLP a anunţat că va cere excluderea din Partidul Naţional Liberal Popular a agresorului, însă acesta a demisionat.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: