PENALUL TRAIAN BASESCU ,ADVERSAR CUNOSCUT AL TRUSTULUI OMULUI DE AFACERI SI DECLARATIA SA NEASTEPTATA LA ANTENA 3!

5 Mai

Traian Băsescu, adversar cunoscut al trustului de presă a lui Dan Voiculescu, a declarat, joi seară, la un post de televiziune, că ceea ce s-a întâmplat cu sediul Antenei 3 a fost ”un abuz”.

„Ce s-a întâmplat cu sediul Antenei 3 a fost un alt abuz, dar exclud să vorbesc despre Voiculescu. Eu le-aș dori să vândă cu 60 de milioane terenul lui Voiculescu. Aici se vede câte înscenări se fac. Se umflă sumele de specialist, de evaluatorul DNA. Niciun om politic nu are curaj să spună nimic despre aceste evaluări”, a afirmat Băsescu.

Băsescu a plâns pe umărul Antenei 3 după atacuri repetate la adresa acesteia când era președinte. „Aveţi obligaţia să faceţi un exerciţiu. Un exerciţiu pe care îl cere preşedintele ales al românilor. Nu vă uitaţi, timp de o săptămână, la Antene”, îi îndemna pe români Traian Băsescu în iulie 2012 când a fost suspendat din funcție.

Trustul Intact a fost evacuat anul trecut din sediul din Băneasa, în urma deciziei din dosarul ICA, în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: