EMMANUEL(E) MACRON ,”NICUSOR DAN”,AL FRANTEI ,A FACUT O VICTIMA LA UN MITING DE SUSTINERE:CORINNE ERHEL ,DEPUTATA SOCIALISTA IN VARSTA DE 50 DE ANI A DECEDAT!

6 Mai

O deputată socialistă în vârstă de 50 de ani a murit vineri seara după ce i s-a făcut rău în timpul unui miting pentru susținerea candidatului la Președinția Franței Emmanuel Macron, transmite AFP.

„Am aflat cu o imensă tristețe despre decesul Corinnei Erhel în urma unei stări de rău suferite în plin miting la Plouisy, în timp ce lua cuvântul în fața a 300 de militanți pentru a apăra valorile Republicii”, a anunțat președintele Adunării Parlamentare a Franței, Claude Bartolone. Decesul deputatei a fost deplâns și de președintele francez Francois Hollande.

„Deputată din 2007, ea și-a investit din plin energia în mandatul său parlamentar, rămânând în același timp apropiată de oameni”, a spus Hollande.

Deputata, care a luat ultima cuvântul în timpul unui miting pentru susținerea campaniei lui Macron, s-a prăbușit pe scenă în plin discurs, fiind transportată de urgență la spital, unde s-a pronunțat decesul.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: