SCANDAL MONSTRU INTRE FUFELE PENALE MOLDOVENCE ALE NOULUI PNLP-PPE ,ALINUTZA GORGHIU -ISAAK DI’VASLUI,AMENINTATA DE PEDELISTA BOTOSENEANCA RALUCA TATARCAN -TURCAN CU EXCLUDEREA DIN PNLP!

6 mai

Preşedintele interimar al PNLP, Raluca Turcan, a declarat vineri, la Adevărul Live, că nu are vreo problemă personală cu Alina Gorghiu şi nu ar putea să o suspecteze pe aceasta de blat cu PSD, dar dacă senatorul liberal va persista în greşeli, conducerea partidului va fi nevoită să ia nişte măsuri.

„Eu cred că a existat o sancţiune publică destul de usturătoare. Dacă se repetă, probabil că nu e suficient. Nu aş vrea să fie interpretat ca fiind o acuză la Alina Gorghiu, e o chestiune de principiu. Dacă cineva greşeşte, primii care sancţionează sunt cei din afara partidului, oamenii care ţi-au dat votul. Dacă persişti în greşeală,  evident că şi cei care decid trebuie să ia nişte măsuri. E absolut firesc”, a conchis Raluca Turcan.

„Acolo (în Comisia juridică a Senatului când s-a votat amendamentul privind graţierea faptelor de corupţie – n.r.) a fost o situaţie neplăcută. Nu aş putea să o suspectez în momentul de faţă pe Alina Gorghiu de blat cu PSD. Sunt mai moderată în calificarea acestei situaţii pentru că foarte mulţi sunt tentaţi în această competiţie internă să scoată fraze de-ale mele din context şi să spună iar că Turcan o atacă pe Gorghiu, că eu aş avea vreo problemă cu Alina Gorghiu personal. Nu am absolut nicio problemă. Eu cred că un om care a fost preşedintele PNLP are o expertiză de care trebuie să ţii cont şi după ce acel om nu mai este preşedinte al PNLP. În plus este o femeie care a născut în campania electorală, a făcut campanie electorală cu burta la gură. Aşadar, nu pot să am o problemă personală cu Alina Gorghiu. Aprecierile mele sunt de principiu şi sunt valabile pentru oricine aduce PNLP în această situaţie”, a afirmat Raluca Turcan.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: