MINISTRUL JUSTITIEI TUDOREL TOADER DESPRE ACUZATIILE PRIVIND GRATIEREA!

9 mai

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat marți, referitor la acuzațiile conform cărora varianta Guvernului la proiectul de lege privind grațierea i-ar favoriza pe unii lideri politici, că există principiul general potrivit căruia cine face o afirmație trebuie să o argumenteze.

„Eu v-am spus: există un principiu general — cine face o afirmație trebuie să o motiveze și să o argumenteze. Nu știu cine a făcut afirmația. Întrebați pe autorul afirmației”, a spus Tudorel Toader, întrebat dacă varianta Executivului la proiectul privind grațierea favorizează anumiți lideri politici.

El a precizat, referitor la amendamentele aduse proiectului, că Guvernul susține proiectul inițial fără fapte de corupție și cu grațierea celor cu limite reduse de pedeapsă.

„Eu am declarat cu privire la amendamentele aduse proiectului privind grațierea și am declarat că Guvernul, Ministerul Justiției, sprijină proiectul inițial pentru legea grațierii cu limite reduse de pedeapsă și fără faptele de corupție”, a subliniat Toader, potrivit Agerpers.

Senatorul liberal Alina Gorghiu a susținut luni că retrimiterea la Comisia juridică a proiectului de lege privind grațierea este dorită de liderul PSD Liviu Dragnea pentru că în forma înaintată de Guvern sunt grațiate infracțiunile electorale și condamnările cu suspendare.

Plenul Senatului a decis luni retrimiterea la Comisia juridică a proiectului de lege privind grațierea unor pedepse, pentru o săptămână.

Anterior, președintele PSD Liviu Dragnea a afirmat că susține varianta Guvernului la legea grațierii și a menționat că raportul Comisiei juridice a Senatului se poate întoarce în acest for.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: