DUPA PUPATURI INTRE MAFIOTII JEAN CLAUDE JUNCKER SI TRAIAN BASESCU ,JUNCKER LA DISCURSUL IN PLENUL REUNIT AL PARLAMENTULUI:”INPREUNA DAR IN RITMURI DIFERITE!”

11 Mai

Putem avansa împreună, dar în ritmuri diferite. O Europă cu mai multe viteze este prevăzuta în tratate, a declarat joi președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, în plenul Parlamentului României.

Oficialul european a sosit în jurul orei 10.00 la Parlament, unde a susținut un discurs în plenul reunit, pe tema viitorul Uniunii Europene.

Jean-Claude Juncker, cunoscut pentru gesturile sale care ies din cadrul diplomatic, s-a îmbrățișat înainte de discurs cu mai mulți politicieni în Parlamentul României.

Juncker l-a pupat amuzat pe frunte pe Traian Băsescu atunci când l-a văzut în plenul Parlamentului, apoi s-a îmbrățișat cu acesta.

Totodată, la intrarea în sala de plen, Juncker i-a pupat și îmbrăţişat pe Avocatul Poporului Victor Ciorbea şi pe fostul premier Adrian Năstase. Preşedintele CE l-a salutat şi pe Victor Ponta.

La discursul lui Juncker au asistat Adrian Năstase, Victor Ciorbea şi Victor Ponta, precum şi Traian Băsescu. De asemenea, la şedinţă asistă şi premierul Sorin Grindeanu şi membrii Cabinetului.

Reuniunea a început cu intonarea imnului Europei şi a imnului de stat al României.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: