LUXEMBURGHEZUL PENAL JEAN-CLAUDE JUNCKER SI ALOCUTIUNEA DESPRE „VIITORUL EUROPEI”IN CINCI VITEZE LA BUCURESTI!

11 Mai

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker se află joi în vizită în România, ocazie în care va susţine un discurs în plenul Parlamentului şi se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Sorin Grindeanu.

Deputații și senatorii se reunesc în şedinţă de plen comună, joi dimineaţă, de la ora 10.30, pentru a asculta alocuţiunea lui Juncker, intitulată ”Viitorul Europei”.

Ulterior, la orele prânzului, preşedintele Comisiei Europene va merge la Cotroceni, unde va avea o întrevedere cu preşedintele Klaus Iohannis.

”Discuţiile vor viza subiecte prioritare de pe agenda următoarelor reuniuni ale Consiliului European, precum procesul de reflecţie privind viitorul Uniunii Europene şi negocierile legate de retragerea Marii Britanii din Uniune. Vor fi abordate şi aspecte legate de priorităţile politice ale viitoarei Preşedinţii a Consiliului Uniunii Europene pe care România o va deţine în primul semestru din 2019”, se arată într-un comunicat transmis de Administraţia Prezidenţială.

Începând cu ora 15.00, Juncker se va întâlni, la Palatul Victoria, cu premierul Sorin Grindeanu.

De asemenea, va avea o întâlnire cu cetăţeni la ora 16.30, organizată de către Reprezentanţa Comisiei Europene la Bucureşti la Muzeul Naţional de Artă al României, întâlnire la care Juncker va veni însoţit de comisarul Corina Creţu.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: