SPRE DEOSEBIRE DE PRESEDINTELE C.E. ,JEAN CLAUDE JUNCKER, DUSUL CU PLUTA PENALUL,KLAUS WENER JOHANNIS SI PROPAGANDA NAZISTO-GERMANA:”VRETI SA VA SPUN CEVA SURPRINZATOR?,SINGURA TARA CARE REALMENTE SE OPUNE ADERARII NOASTRE LA SCENGEN ESTE…ROMANIA!,DEMISIA HERR GAULEITER KLAUS WERNER PENTRU SABOTAREA INTERESULUI NATIONAL AL ROMANIEI IN FAVOAREA OCULTEI MONDIALE !

11 Mai

Imagini pentru IOHANNIS,MERKEL,POZE

Președintele este optimist, acesta consideră că lucrurile merg într-o direcție bună în ceea ce privește relațiile României cu celelalte state din Uniunea Europeană. Cauza pentru care România nu a intrat încă în Spațiul Schengen, nu se datorează faptului că nu este văzută cu ochi buni în UE. Acesta a explicat care este motivul. Klaus Iohannis consideră că acțiunile politicienilor contribuie la amânarea intrării: „Prin felul nefericit în care legiferăm, prin felul nefericit în care dăm ordonanțe de urgență, în general prin felul nefericit arătăm că nu știm foarte bine ce vrem”, a susținut Iohannis. Iohannis a vorbit despre euro-entuziasmul românilor, despre viitorul proiectului european și evitarea unei Europe cu mai multe viteze, despre provocările la adresa construcției europene, dar și despre bornele pe care România le are de atins și de îndeplinit în interiorul proiectului european: aderarea la moneda euro, accederea în spațiul Schengen și asigurarea președinției rotative a Consiliului UE în primul semestru al anului 2019.

Întrebat ce ţări se opun încă aderării României la Schengen şi ce ar trebui să mai facă România în plus pentru a adera, preşedintele Iohannis a afirmat:

Vreţi să vă spun ceva surprinzător? Singura ţară care realmente se opune aderării este România. Prin felul nefericit în care legiferăm, prin felul nefericit în care dăm ordonanţe de urgenţă, în general prin felul nefericit în care arătăm că nu ştim foarte bine ce vrem. Mă refer la ordonanţa 13, la MCV, unde partea vizată prioritar – justiţia – şi-a făcut treaba. Stăm bine. La cealaltă parte, care ţine de Parlament şi de politicieni mai avem teme de rezolvat şi abordări de tip ordonanţa 13, chiar dacă au dispărut, arată multor politicieni europeni că în România lucrurile încă nu sunt stabile în ce priveşte abordarea faţă de ce se numeşte statul de drept.

Anunțuri

2 răspunsuri to “SPRE DEOSEBIRE DE PRESEDINTELE C.E. ,JEAN CLAUDE JUNCKER, DUSUL CU PLUTA PENALUL,KLAUS WENER JOHANNIS SI PROPAGANDA NAZISTO-GERMANA:”VRETI SA VA SPUN CEVA SURPRINZATOR?,SINGURA TARA CARE REALMENTE SE OPUNE ADERARII NOASTRE LA SCENGEN ESTE…ROMANIA!,DEMISIA HERR GAULEITER KLAUS WERNER PENTRU SABOTAREA INTERESULUI NATIONAL AL ROMANIEI IN FAVOAREA OCULTEI MONDIALE !”

  1. octavpelin 11 Mai 2017 la 4:45 pm #

    Gracias!

    Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

  1. O LADO ESCURO DA LUA - 11 Mai 2017

    […] via SPRE DEOSEBIRE DE PRESEDINTELE C.E. ,JEAN CLAUDE JUNCKER, DUSUL CU PLUTA PENALUL,KLAUS WENER JOHANNI… […]

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: