CE A INTELES PENALUL CEZAR PREDA,PEDELISTUL DIN NOUL PDL-PNLP-PPE DIN COMISIA DE ANCHETA!

12 mai

Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 a fost constituită pentru a chema la „raport” oamenii care-i încurcă pe anumiţi lideri ai PSD, a susținut la RFI deputatul PNLP Cezar Preda, care este membru în această comisie.

“Nu este necesară. Noi ne-am opus, pentru că sunt două raţiuni pentru care PNLP consideră că nu este oportună şi nu este bine pentru Parlamentul României să facem asemenea demersuri. În primul rând, cunoaşte toată ţara eficienţa acestor comisii de anchetă în Parlament. Majoritatea au fost nişte răzbunări şi nişte decizii care s-au luat eminamente politic şi n-aveau absolut nici o legătură cu fapta pentru care au fost create. Al doilea motiv pentru care ne-am opus este pentru că nu este o comisie de anchetă care-şi doreşte să analizeze alegerile din 2009 (…). Această comisie a fost constituită pentru a chema la raport oamenii care-i încurcă pe anumiţi lideri ai PSD şi mă refer aici la şefii instituţiilor din justiţie”, a declarat preda.

Cezar Preda a explicat și de ce a acceptat PNLP să facă parte din comisie: “PNLP a trebuit să ia o decizie, în condiţiile în care ştiam că majoritatea va face acest lucru, să avem reprezentanţi în comisie, pentru a analiza şi pentru a transmite în fiecare zi modalităţile şi aici deschid paranteza, s-ar putea să mă înşel eu, de derapaj în analiza şi în ancheta acestei comisii, cu privire strict la alegerile din 2009”.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: