NU VA MAI ASCUNDETI DUPA CIRES.”GARZILE”LUI ORGAN”SI BUCHON” CANDIDATII PENALI AI NOULUI PARTID NATIONAL LIBERAL POPULAR-„FORZA DREPTEI PD(FSN)=PPE” SI CINE II SUSTINE!

15 mai

Cursa pentru șefia PNLP a intrat în linie dreaptă. Ludovic Orban și Cristian Bușoi și-ai depus luni candidatura pentru președinția partidului. Orban și-a depus candidatura cu moțiunea „Partidul Național Liberal Popular – forța dreptei”, anunțând că beneficiază de susținerea a 27 de președinți de filiale, însă nu este prea sigur.

„Știți, cu contabilitatea asta a filialelor niciodată nu am fost foarte confortabil. Din câte știu eu, există la ora actuală 27 de semnături de președinți de filială, dar în spatele acestor semnături ale președinților de filială precizez că se află exprimarea voinței organizațiilor județene, fie prin consultarea biroului județean, fie prin consultarea colegiului director județean, fie prin consultarea aleșilor locali ai PNLP. Niciun președinte care a semnat susținerea moțiunii mele nu a semnat pentru că așa a vrut el, fără să țină cont de voința organizației pe care o conduce”, a spus Orban.

Printre susținătorii lui Orban se numără și președintele PNLP Bihor, Ilie Bolojan, și luptătorul K1 Cătălin Moroșanu.

„Eu cred că domnul Orban nu are nevoie de nicio lecție de autoapărare. Este un lider puternic și cred că o să răzbată și o să ia președinția PNLP. (…) Eu sunt un om pragmatic și cred că toți membrii de partid ar trebui să fie pragmatici. Orban are cele mai multe șanse să ajungă președinte. Este un lider carismatic și, într-adevăr, în momentul în care transmite ceva este auzit de tot poporul”, a spus Moroșanu.

Cristian Bușoi și-a anunțat candidatura cu moțiunea „PNLP, partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată și puternică”. „Cel mai important test al generației mele politice este să dovedim realism, să arătăm că suntem în stare să înțelegem cine suntem, în ce moment politic ne aflăm și ce așteatpă românii de la noi. PNLP va fi forța care se va opune populismului și va demonstra că societatea românească poate fi una europeană și România, o țară prosperă!”, a scris Bușoi luni pe Facebook.

Bușoi a susținerea lui Crin Antonescu, a euroaparlamenatrilor Daniel Buda, Adina Vălean, Ramona Manescu, a lui Marian Petrache, Dan Motreanu, Teodor Atanasiu, Sulfina Barbu, Eugen Nicolăescu, Leon Dănăilă, Gheorghe Tinel, Nicolae Robu, în total 100 de susținători.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.