TUDORICA DE LA JUSTITIE A PRIMIT AVIZUL CSM IN CAZUL MODIFICARILOR CODURILOR PENALE!

18 Mai

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a avizat favorabil, joi, proiectul de lege privind modificarea Codurilor penale și de procedură penală.

Ministrul Justiției Tudorel Toader declara joi dimineaţă, la Parlament, că ministerul şi-a făcut datoria şi a trimis CSM proiectul de lege privind modificarea codurilor penale, dar dacă CSM nu va da astăzi avizul, este exclus să prezinte proiectul în şedinţei de Guvern de după-amiază. „Noi ne-am făcut datoria, le-am trimis proiectul şi aşteptăm avizul. Acum merg la minister, iar în funcţie de ceea ce voi constata, voi proceda”, a spus Toader joi dimineaţă.

Întrebat dacă va prezenta în şedinţa de guvern de joi proiectul de lege privind modificarea codurilor penale şi dacă nu primeşte avizul CSM, Tudorel Toader a spus: ”Categoric nu”.

Proiectul de lege pentru modificarea și completarea Codului penal și Codului de procedură penală, pus în dezbatere publică de Ministerul Justiției, nu prevede o limită minimă a prejudiciului pentru infracțiunea de abuz în serviciu.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: