GAULEITERUL NAZI,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS DE „PARTEA”LUI SORIN GRINDEANU,DRAGNEA „GHIOCEL”,LASAT IN OFFSIDE IN SCOP ELECTORAL!

21 Mai

Iohannis a intervenit, joi, în scandalul vaccinării. Președintele crede că este nevoie de prevenirea unor epidemii printr-o vaccinare sistematică, obligatorie, eficientă şi bine organizată.
Imagine similară

Faptul că a spus că  avem nevoie de ”vaccinarea obligatorie” i-a supărat pe cei care nu cred în eficiența imunizării. Însă, Sorin Grindeanu a adoptat aceeași poziție, susținând legea care amendează refuzul vaccinării.

Pe de cealaltă parte, Liviu Dragnea, a declarat că are ”foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie vaccinarea”.

„Departe de a semnala un conflict, această divergență este o manevră tactică, arată o perfectă  sincronizare între cei doi. Politicienii au intrat în logica alegerilor prezidențiale. Dragnea reia strategia câștigătoare din 2016, încercând să nu-și ostilizeze diferitele grupuri electorale. Se știe, votul ”anti” face diferența. Grindeanu joacă rolul polițistului rău, Dragnea pe cel al polițistului bun.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: