PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP A FOST DECORAT SAMBATA DE REGELE SAUDITSALMAN CU CEA MAI MARE DISTINCTIE CARE POATE FI ACORDATA UNUI CIVIL IN ARABIA SAUDITA!

21 Mai

Președintele SUA Donald Trump a fost decorat sâmbătă la Riad, unde se află în vizită, de regele saudit Salman bin Abdulaziz cu cea mai înaltă distincție care poate fi acordată unui civil în Arabia Saudită, a anunțat curtea regală saudită, transmit agențiile de presă străine.

Donald Trump a primit Medalia de aur Regele Abdulaziz „în semn de apreciere a legăturilor istorice strânse între Arabia Saudită și Statele Unite ale Americii”.

Liderul american s-a aplecat în faţa regelui saudit pentru a primi medalia. Trump nu este singurul lider american care a primit această distincţie, dar el l-a criticat dur pe Barack Obama pentru că a acceptat în 2009 distincția.

Saudiţii au întins un covor roşu pentru primirea lui Donald Trump, iar regele s-a arătat deschis să dea mâna şi cu Prima Doamnă, deşi aceasta a ales să nu-şi acopere capul în timpul vizitei din Arabia Saudită.

”E minunat să fiu în Riad, Arabia Saudită. Abia aştept după-amiaza şi seara”, a scris preşedintele american pe Twitter.

Regele Salman bin Abdulaziz a declarat sâmbătă că vizita președintelui american în Arabia Saudită va întări cooperarea între cele două țări și va contribui la consolidarea securității globale, relatează Reuters.

„Domnule președinte, vizita dumneavoastră va întări cooperarea noastră strategică și va contribui la securitatea și stabilitatea globală”, a declarat regele Salman într-un mesaj postat în limbile arabă și engleză pe contul său oficial de Twitter.
Preşedintele Trump a primit cea mai importantă decoraţie acordată civililor în timpul vizitei din Arabia Saudită

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: