IPHONE 8 ,CEL MAI ASTEPTAT SMARTPHONE!

23 Mai

Fanii telefoanelor inteligente s-au liniștit oarecum după apariția modelului Galaxy S8, produs de compania coreeană Samsung, iar acum este momentul pentru noi supoziții referitoare la iPhone 8, supranumit și „cel mai așteptat smartphone“.

Conform BGR.com, au apărut informații neoficiale despre acest model, unul aniversar, care marchează 10 ani de când a fost lansat primul smartphone de către Apple. Până în prezent, au circulat imagini cu modele 3D reali­zate după schițe, însă în prezent există și o serie de fotografii „reale“, care prezintă un dispozitiv ce poate reprezenta un prototip de iPhone 8. Telefonul ar putea fi următorul model de top de la compania Apple sau o machetă realizată după descrierile de până acum, însă nu este foarte diferit față de alte prototipuri prezentate în sfera online anii trecuți, care, totuși, s-au dovedit a fi reale.
Astfel, modelul este acoperit cu sticlă neagră pe ambele părți, cu o ramă metalică ce le îmbină și oferă aceleași butoane cunoscute încă de la primul dispozitiv din gama americanilor. Butonul de pornire pare să fie mai mare decât cel de la iPhone 6 și 8 (normal și plus), iar butonul mobil pentru funcția „silent“ se regăsește în continuare deasupra butoanelor de volum. Camera foto de pe partea din spate vine cu doi senzori. Spre deosebire de cea de pe iPhone 7, aceasta este poziționată pe verticală.
Potrivit imaginii, nu va mai exista un buton Home, iar dat fiind faptul că dispozitivul nu se află în înfățisarea oficială, nu poate fi confirmat dacă display-ul este într-adevăr cu margini 3 D sau nu. În termeni de dimensiuni, noul dispozitiv pare să fie destul de asemănător cu iPhone 7 în varianta standard, sau poate puțin mai mare. Momentan, aceste informații intră la categoria „zvon“, astfel că vom afla pe parcurs dacă designul prezentat în imagini este și cel real.

Preț și disponibilitate

Noul model al companiei americane Apple, iPhone 8, are toate șansele să fie lansat în luna septembrie a acestui an, ceea ce înseamnă că va fi disponibil în octombrie. Cei de la Apple își trimit de obicei produsele în magazine în etape, iar România se află de regulă în a doua etapă, ceea ce înseamnă că va ajunge la operatorii de telefonie mobilă și la distribuitorii autorizați ceva mai greu. Legat de preț, nu există deocamdată informații concrete, însă s-au făcut câteva supoziții. Ținând cont de prețurile cu care fiecare terminal s-a vândut până acum, ne putem aștepta ca firma americană să ceară undeva între 1.000 și 1.200 de dolari pe aparat, dar depinde, evident, de capacitate internă (8, 16, 128, 264 de GB).

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: