PROPAGANDA FOSTA BASISTA ,DEVENITA JOHANNISTA DE LA DCNEWS IN FRUNTE CU MILIONARUL STS ,”MORSA” BOGDAN CHIREAC SI DIVERSIUNEA MEDIA PE CARE O LANSEAZA CA DACA GLOBALISTUL NAZIST JOHANNIS NU SE VA INTALNI PERSONAL CU PRESEDINTELE REPUBLICAN ANTI-SOROS,AL USA DONALD TRUMP LA REUNIUNEA DE LA SUMMITUL NATO SI REUNIUNEA G7 DE LA TAORMINA,”POATE CA VA FI INVITAT NEOFICIAL IN USA DE AMERICAN JEWISH COMMITTEE”,DAR ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA A ROMANIEI NU A CONFIRMAT ACEASTA MINCIUNA A FOSTULUI PEDELIST SI UASCERIST TURNATORUL BOGDAN CHIRIEAC SI „RIRECTIA A V-A DE LA FOSTUL ADEVARUL,GANDUL.INFO,REPUBLICA SI DCNEWS,PLATFORME PRO-GLOBALISTE ALE LUI JOHANNIS SLUGA MILIARDARULUI EVREU -KHAZAR ,GYORGY SCHWARTZ(SOROS),COLABORATOR CU NAZISTII!:DAR O INTALNIRE INTRE PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP SI NAZISTUL KLAUS WERNER JOHANNIS NU VA AVEA LOC!

23 mai

PROPAGANDA FOSTA BASISTA ,DEVENITA JOHANNISTA DE LA DCNEWS IN FRUNTE CU MILIONARUL STS ,”MORSA” ,EVREUL-KHAZAR BOGDAN CHIREAC SI DIVERSIUNEA MEDIA PE CARE O LANSEAZA CA DACA GLOBALISTUL NAZIST JOHANNIS NU SE VA INTALNI PERSONAL CU PRESEDINTELE REPUBLICAN ANTI-SOROS,AL USA DONALD TRUMP LA REUNIUNEA DE LA SUMMITUL NATO SI REUNIUNEA G7 DE LA TAORMINA,”POATE CA VA FI INVITAT NEOFICIAL IN USA DE AMERICAN JEWISH COMMITTEE”,DAR ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA A ROMANIEI NU A CONFIRMAT ACEASTA MINCIUNA A FOSTULUI PEDELIST SI UASCERIST TURNATORUL BOGDAN CHIRIEAC SI „DIRECTIA A V-A DE LA FOSTUL ADEVARUL,GANDUL.INFO,REPUBLICA SI DCNEWS,PLATFORME PRO-GLOBALISTE ALE LUI JOHANNIS SLUGA MILIARDARULUI EVREU -KHAZAR ,GYORGY SCHWARTZ(SOROS),COLABORATOR CU NAZISTII!:DAR O INTALNIRE INTRE PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP SI NAZISTUL KLAUS WERNER JOHANNIS NU VA AVEA LOC!

Parca se intalnea la NATO ,acum nu se mai intalneste acolo ci in SUA.Mai gasiti scuze multe ca Trump nu da doi lei pe Johannis sluga nemtilor in Romania?

Imagini pentru iohannis ,merkel ,poze
Imagine similară
Imagini pentru IOHANNIS,SOROS ,POZE
Imagini pentru IOHANNIS,SOROS ,POZE
Imagini pentru IOHANNIS,SOROS ,POZE
Donald Trump a declarat ca nu se poate întâlni cu penali …Johannis să-şi rezolve falsul , uzul de fals, casele (două)furate , să înapoieze banii incasaţi prin fals, să lămureasca cu atorităţile canadiene ce s-a întâmplat cu copiii , stie el care …apoi ….
Imagini pentru IOHANNIS,OBAMA,SOROS ,POZE

Președintele Klaus  Iohannis va participa în perioada 4 – 6 iunie, în Statele Unite ale Americi, la întâlnirea American Jewish Committee. Dcnews.ro a publicat anterior programul întâlnirii, unde președintele României Klaus Iohannis este propus să primească o medalie de la prestigiosul organism mondial.

În marja întâlnirii respective se lucrează intens pentru o întrevedere neoficială – dar la fel de importantă – între președinte României, Klaus Iohannis, și președintele SUA, Donald Trump.

În cursul lunii aprilie, Administrația Prezidențială de la București, dar și Ambasada SUA, au făcut cunoscut faptul că își doresc o vizită a președintelui Trump, în România, la sfârșitul lunii mai. Președintele Trump se va afla la Bruxelles, la Summitul NATO, și la Taormina, la Reuniunea G7.

S-a sperat că se va găsi timp pentru ca șeful administrației de la Washington să viziteze cele două ancore de stabilitate din flancul estic al lumii occidentale, adică România și Polonia. Se pare că inabilitățile diplomatice și chiar o reticență a anumitor instituții de la București și Washington au împiedicat această vizită.

O întâlnire Iohannis – Trump, chiar foarte limitată în timp și neoficială, ar fi un semnal puternic că Statele Unite au un înteres major în România, interes ce trece dincolo de situația sulfuroasă din Justiția României.

Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, nu a putut fi contactată de către redacția DC News pentru a confirma sau infirma această informație.

La rândul său, Ambasada României de la Washington, într-o intervenței telefonică, ne-a comunicat că ambasadorul George Maior se află la o acțiune în capitala SUA, dar va reveni cu un punct de vedere asupra acestui subiect.

Reclame

2 răspunsuri to “PROPAGANDA FOSTA BASISTA ,DEVENITA JOHANNISTA DE LA DCNEWS IN FRUNTE CU MILIONARUL STS ,”MORSA” BOGDAN CHIREAC SI DIVERSIUNEA MEDIA PE CARE O LANSEAZA CA DACA GLOBALISTUL NAZIST JOHANNIS NU SE VA INTALNI PERSONAL CU PRESEDINTELE REPUBLICAN ANTI-SOROS,AL USA DONALD TRUMP LA REUNIUNEA DE LA SUMMITUL NATO SI REUNIUNEA G7 DE LA TAORMINA,”POATE CA VA FI INVITAT NEOFICIAL IN USA DE AMERICAN JEWISH COMMITTEE”,DAR ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA A ROMANIEI NU A CONFIRMAT ACEASTA MINCIUNA A FOSTULUI PEDELIST SI UASCERIST TURNATORUL BOGDAN CHIRIEAC SI „RIRECTIA A V-A DE LA FOSTUL ADEVARUL,GANDUL.INFO,REPUBLICA SI DCNEWS,PLATFORME PRO-GLOBALISTE ALE LUI JOHANNIS SLUGA MILIARDARULUI EVREU -KHAZAR ,GYORGY SCHWARTZ(SOROS),COLABORATOR CU NAZISTII!:DAR O INTALNIRE INTRE PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP SI NAZISTUL KLAUS WERNER JOHANNIS NU VA AVEA LOC!”

  1. octavpelin 23 mai 2017 la 4:25 pm #

    Gracias,Luiz!

    Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

  1. O LADO ESCURO DA LUA - 23 mai 2017

    […] via PROPAGANDA FOSTA BASISTA ,DEVENITA JOHANNISTA DE LA DCNEWS IN FRUNTE CU MILIONARUL STS ,”MORSA” … […]

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: