GAULEITERUL NAZI,GLOBALISTUL LUI SOROS ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS PARTICIPA JOI,LA REUNIUNEA SEFILOR DE STAT SI GUVERNDIN CADRUL ALIANTEI NATO,FIIND IGNORAT DE PRESEDINTELE USA DONAL TRUMP DAR SI DE CEILALTI LIDERI DE STATE DIN U.E!

25 mai

Imagini pentru IOHANNIS,POZE

 

Președintele României, Klaus Iohannis, participă, joi, la reuniunea  șefilor de stat și de guvern din cadrul alianței NATO. Reuniunea ce se desfășoară azi la Bruxelles nu este un summit NATO în adevăratul sens, ci este mai degrabă un dineu de lucru a șefilor de stat și guvern cu scopul de a se face o evaluare a implementării decizilor luate la   Summitul de la Varșovia din anul 2016, dar și pentru a a se inaugura noul sediul al alianței militare din capitala Belgiei. Scopul întâlnirii  mai este  și primirea statului Muntenegru ca membru oficial al NATO, potrivit b1

Întâlnirea de joi este în centrul atenției, deoarece este prima la care participă atât Donald Trump cât și Emmanuel Macron, iar aceștia ar putea oferi declarații extrem de importante asupra viziunii lor despre alianța nord-atlantică.

Potrivit unui comunicat al  Administrației Prezidențiale, în cadrul întrunirii Klaus Iohannis „va susține creșterea rolului NATO în combaterea terorismului, în domenii în care poate aduce valoare adăugată. România participă, de altfel, la eforturile aliate și internaționale de combatere a terorismului prin participarea militarilor români la misiunea NATO din Afganistan și, începând cu acest an, prin consilierea oferită forțelor de securitate din Irak.”

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: