MAFIOTUL PENAL TRAIAN BASESCU PANICAT DE FRICA ,SIPA,CSAT SI „BAIETII VESELI”!

25 mai

Fostul fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi, că oricât ar încerca „băieţii deştepţi” să arunce responsabilitatea la CSAT, SIPA a fost subordonat „strict” Ministerului Justiţiei, afirmând că ar fi fost ilegal dacă el sau CSAT ar fi luat decizii legate de arhiva SIPA.

„În ceea ce priveşte SIPA, oricât încearcă <<băieţii veseli=””>> să arunce responsabilitatea la CSAT, nu merge. Acest serviciu a fost înfiinţat prin ordin al ministrului, a fost subordonat strict Ministrului Justiţiei, nu a primit niciodată priorităţi informative de la CSAT, nu a fost niciodată analizat în CSAT şi nu a raportat niciodată CSAT sau Preşedintelui României”, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu, pe Facebook.

Traian Băsesscu a afirmat că ar fi fost ilegal dacă ar fi luat decizii legate de arhiva SIPA.

„Cu siguranţă, şi Predoiu, şi Cazanciuc au încercat să arunce mizeria justiţiei la CSAT sau, dacă se poate, la Preşedintele României. Vă imaginaţi ce-ar fi fost la gura <<băieţilor veseli=””>> dacă picam în capcana de a lua eu sau CSAT decizii legat de arhiva SIPA în locul Ministrului Justiţiei? Ar fi fost ilegal şi ar fi dat ocazia <> să ţipe că eu am copiat arhiva. Nu mai vorbim cum ei, guralivii, ar fi fost <> că eu organizez şantajarea judecătorilor şi procurorilor cu documente din arhiva SIPA”, a spus Traian Băsescu.

Fostul preşedinte le-a transmis “băieţilor veseli” din media, din politică şi din breasla analiştilor care “se dau cu capul de toţi pereţii şi-şi dau ochii peste cap, explicând naţiunii cum au furat Băsescu şi “ai lui” alegerile prezidenţiale din 2009 şi cum a lăsat de “izbelişte” arhiva SIPA să “cânte la altă masă”.

„PS. În vrednicia lor propagandistică, <<băieţii veseli=””>> afirmă că mapa profesională a unui magistrat este totuna cu dosarul SIPA, ceea ce este o minciună”, a conchis fostul preşedinte.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: