DIVERSIUNEA LUI DANIEL CONSTANTIN,DISCIPOLUL „SOLUTIEI IMORALE” A OMULUI DE AFACERI DAN VOICULESCU:”CALIN POPESCU TARICEANU „SACRIFICA” ALDE PENTRU A „CANDIDA ” LA ALEGERILE PREZIDENTIALE?!

27 Mai

Călin Popescu-Tăriceanu dorește să candideze la alegerile prezidențiale din 2019 și pentru acest obiectiv transformă ALDE într-un PFA, a declarat, într-un interviu pentru Agerpres, deputatul Daniel Constantin.

„Eu am spus foarte clar și repet chestiunea asta și cred că acum a început să o înțeleagă și domnul Dragnea: Domnul Tăriceanu are un obiectiv foarte clar și pentru asta probabil va ajunge să sacrifice și ALDE, dorește să candideze la alegerile prezidențiale din 2019”, a afirmat Daniel Constantin.

El a spus că Tăriceanu a avut o „reacție tăioasă” la adresa premierului în privința legii salarizării.

„Am văzut zilele trecute o reacție tăioasă la adresa premierului: de ce a trimis legea salarizării în Parlament, în condițiile în care o agrease și domnia sa în cadrul ședinței comune pe care a avut-o cele două partide PSD și ALDE. Nu vreau să caracterizez gestul ca atare, dar eu am avertizat public și o mai fac încă o dată, domnul Tăriceanu a spus-o la un moment dat, dacă va fi nevoie va scoate ALDE de la guvernare pentru a-și atinge obiectivul domniei sale. Deci, transformă, dacă vreți, încet, încet, ALDE dintr-un partid politic într-un PFA, persoană fizică autorizată. Cred că asta este o caracterizare scurtă”, a adăugat deputatul.

Constantin a mai spus că, pentru el, Tăriceanu a intrat în istorie. „Pentru sănătatea politicii românești, sper că la un momen

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: