FOSTUL PREMIER AL ROMANIEI,VICTOR PONTA ,URARI MUSULMANILOR CU OCAZIA INCEPERII RAMADANULUI!

27 Mai

Cu ocazia începutului Ramadanului, Victor Ponta a transmis un mesaj, pe Facebook, în care arată că există politicieni „populişti şi cinici” care încearcă să folosească diferenţele de religie în „scopurile lor meschine”.

Deputatul PSD este convins că ţara noastră „poate şi trebuie” să rămână o ţară tolerantă, în care fiecare cetăţean să îşi practice credinţa.
„Cu ocazia începutului Lunii Sfinte a Ramadanului le urez tuturor musulmanilor pace, linişte şi fericire alături de toţi ceilalţi locuitori ai României – indiferent de religia şi credinţa lor!”, a scris fostul premier.
Există politicieni „populişti şi cinici” care încearcă să folosească diferenţele de religie în „scopurle lor meschine”, potrivit sursei citate, a conchis Ponta.
Victor Ponta a conchis: „Ştiu că politicieni populişti şi cinici alături de jurnalişti dornici de audienţă cu orice preţ încearcă în ultima perioada să folosească diferenţele de religie în scopurile lor meschine / dar eu sunt convins că România poate şi trebuie să rămână o ţară tolerantă în care fiecare cetăţean onest să poată să îşi practice credinţa şi în care respectul şi valorile comune să ne unească pentru binele comun”.

Comunitatea musulmană din România începe sămbătă dimineață Postul din Luna Ramazan, unul dintre cei cinci stâlpi ai Islamului – alături de Mărturisirea credinței (Shahada), cele cinci rugăciuni diurne obligatorii (Salah), Pelerinajul la Mecca (Hajj) și Contribuția anuală de solidaritate cu nevoiașii (Zakat).

Acest post de primenire va dura 29 de zile.

În Islam, Ramadanul înseamnă abstinență de la mâncare, băutură, fumat și relații sexuale, în intervalul menționat. Călătorii, femeile gravide, femeile care alăptează, copii și bolnavii pot amâna postul, urmând a-l ține ulterior.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: