GAULEITERUL NAZI,PENALUL,KLAUS WERNER JOHANNIS O INEBUNIT DE FURIE CA PARLAMENTUL L-O LASAT FARA ATRIBUTII DE NUMIRE A PROCURORILOR SEFI!

28 mai

Președintele Klaus Iohannis este lăsat fără atribuții de Parlament, ceea ce vizibil l-a iritat. 

Ultima dispută dintre puteri vizează numirea şefului serviciului de Informaţii al Armatei. Parlamentul i-a trimis președintelui Klaus Iohannis, spre promulgare, un proiect prin care CSAT să dea doar avizul și nu să aibă rol în propunerea şefului Direcției Generale de Informații a Apărării. Numirea ar urma să se facă de către ministrul de resort, potrivit proiectului. Klaus Iohannis a retrimis proiectul în Parlament.

”Văd o raţiune politică din partea PSD. E destul de evident, după speţa cu ANCOM, acum speţa cu acest serviciu al Ministerului de Interne. Se încearcă din partea PSD să se elimine instituţia preşedintelui, respectiv CSAT, din anumite proceduri. E o eroare. Atâta vreme cât instituţia este una militarizată nu poate funcţiona fără aviz CSAT punct”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Dacă parlamentarii nu vor modifica proiectul, Klaus Iohannis a spus că va apela la ultima variantă, CCR. Klaus Iohannis a fost eliminat din procesul de numire a şefului ANCOM prin OUG, iar în Parlament este o altă lege care îl scoate din procesul de numire a procurorilor şefi.

2 răspunsuri sa “GAULEITERUL NAZI,PENALUL,KLAUS WERNER JOHANNIS O INEBUNIT DE FURIE CA PARLAMENTUL L-O LASAT FARA ATRIBUTII DE NUMIRE A PROCURORILOR SEFI!”

  1. anisioluiz2008 28 mai 2017 la 5:25 pm #

    A republicat asta pe O LADO ESCURO DA LUA.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: