MINISTRUL MUNCII ,OLGUTA VASILESCU DESPRE CRESTEREA SALARIILOR!

29 mai

Invitată la Antena3, Lia Olguța Vasilescu a vorbit despre modul în care vor crește salariile după noua lege a salarizării.

De asemenea, ministrul a susţinut că liderii de sindicat au fost minţiţi, iar referitor la tichetele de masă, că există interese.

Pentru cei mai mulți salariile vor crește progresiv în această perioadă, a mai spus ministrul, care a explicat că în cazul medicilor mărirea va veni într-o singură tranșă și va fi aplicată începând cu 2018.

”Vă spun ce cred eu că se întâmplă. M-am întâlnit cu lideri de sindicat, nu înțelegeau legea. Li s-a spus că au dispărut sporuri, nu e adevărat, că nu se ia în calcul vechimea. După ce au discutat cu noi, au spus da, e bine. Sunt mințiți. Cred că e vorba de interese personale. Nu vor să se scoată tichetele de masă, pentru că au interese în aceste firme. Putem să demonstrăm oricând, dar nu cred că e cazul. E un lider de confederație sindicală care are interese într-o firmă de tichete. Eu nu vreau să încep nicio discuție în contradictoriu cu ei, până nu voi trece legea. Pentru mine este important ca aceasă lege să fie de la 1 iunie”, a conchis Vasilescu.

Olguţa Vasilescu a precizat că în luna iulie, după ce va fi finalizată legea salarizării unitare, se va intra cu proiectul privind indemnizaţia de creştere a copilului.

Ministrul a explicat că dacă Messi ar veni în România să joace pe un salariu de aproximativ 30 de milioane de euro, ar face un copil, atunci statul român ar fi obligat să îi plătească sportivului o indemnizaţie de 28 de milioane de euro pe lună, conform legii în vigoare.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: