SOCIOLOGUL ALIN TEODORESCU EMITE UN VERDICT SOCANT DESPRE JOHANNIS.CONCLUZII INGRIJORATOARE DESPRE JOHANNIS „ASPERGER”SI PROBLEMELE SALE PSHICE COMPARAT CU MONARHUL GERMAN,LUDWIG AL -II-LEA AL BAVARIEI RAMAS IN ISTORIE DREPT „REGELE – NEBUN!”

29 mai

Imagini pentru IOHANNIS POZEImagini pentru IOHANNIS,"REGELE-NEBUN",POZE

Președintele Klaus Iohannis este criticat dur în ultima perioadă pentru acțiunile sale. I se reproșează că merge prea des în străinătate, mai ales însoțit de soția sa, Carmen Iohannis, că îi place luxul și că din acest motiv a schimbat mașina și a cerut renovarea vilei Lac 3, reședința oficială a șefilor de stat ai României, potrivit Stiri pe surse. Sociologul Alin Teodorescu emite un verdict șocant despre Klaus Iohannis. Îl compară cu un monarh german, Ludwig al II-lea al Bavariei, care a rămas în istorie pentru că a fost declarat iresponsabil de o comisie medicală. În lumea politică modernă, o comparație cu Ludwig al ll-lea este una dintre cele mai mari ofense. ”Ludwig al II-lea al Bavariei… Principe fără legătură cu lumea reală, este principe, domnește, nu conduce, nu are legătură cu România, reprezintă interesele unei supra- minorități a capitalului trans-național şi a fost votat pentru că lumea nu l-a vrut pe Victor Ponta. Ca preşedinte nu mai are nici măcar rolul pe care-l avea Iliescu în al doilea mandat de președinție, când a fost interfața cu străinătatea. Interfața noastră cu străinătatea sunt acum Ministerul Justiției, DNA, mass- media…”, a spus Teodorescu pentru evz.ro Ludwig al Bavariei, rămas în istorie drept ”Regele-nebun”, a fost un monarh german din secolul 19, cu o apetență ieșită din comun pentru lux – a cheltuit sume imense pentru castele de vis -, dar și cu o comportare care a stârnit tot mai multe dubii vizavi de sănătatea sa mintală, până când a fost declarat iresponsabil de către o comisie medicală și a suferit o moarte violentă, prin înec, în condiții rămase până azi învăluite în mister.

Acest text este protejat de drepturile de autor. Il puteti copia pe site-ul dumneavoastra doar cu citarea sursei si link activ. http://sokant.ro/sociolog-concluzii-ingrijoratoare-despre-iohannis-probleme-psihice-regele-nebun/

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: