MUCLES DIN PARTEA PROPAGANDEI MEDIA PRIVILEGIATA DE REGIMUL BASISTO-JOHANNIST.NICIO O LUARE DE POZITIE IMPOTRIVA JAVRELOR PORTOCALII PEDELISTE SI PENELISTE DIN LISTA RUSINII REGIMULUI MAFIOT BASISTO-JOHANNIST,DAR CA UN DISCIPOL CARE A PRELUAT STAFETA ,GAULEITERUL NAZI,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS „ACEST TYRANOSAURUS” SARE LA BEREGATA PSD ,PRIN MOLDOVEANCA MADALINA PUSCALAU-DOBROVOLSCHI IN CAZUL DEPUTATULUI PSD EUGEN BEJINARIU!

30 Mai

Imagini pentru IOHANNIS,MADALINA DOBROVOLSCHI,POZE

 

Purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a declarat marți că votul Parlamentului în cazul cererii de urmărire penală a deputatului PSD Eugen Bejinariu dovedește încă o dată „disprețul majorității față de Justiție”.

„Votul de astăzi din Parlament în cazul cererii de urmărire penală a deputatului PSD Eugen Bejinariu dovedește încă o dată disprețul majorității față de Justiție. Este inadmisibil ca unii deputați și senatori să se erijeze în judecători și să hotărască prin vot blocarea actului de justiție”, a spus Dobrovolschi pentru Agerpres.

Aceasta a mai spus că președintele Klaus Iohannis a afirmat în nenumărate rânduri că instanța este singura abilitată să se pronunțe în legătură cu vinovăția sau nevinovăția unei persoane, arătând că acest principiu nu este negociabil.

„Faptul că majoritatea parlamentară nu înțelege să acționeze conform normelor care stau la baza statului de drept duce la accentuarea scăderii încrederii cetățenilor în Legislativ”, a conchis Dobrovolschi.

Reacția a venit după ce Camera Depuraţilor a respins, marţi, cererea DNA de urmărire penală a deputatului PSD Eugen Bejinariu

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: