MAFIOTII PRIVILEGIATII REGIMULUI BASISTO-JOHANNIST , MITICA DRAGOMIR SI MIRCEA SANDU ,EMOTII PRELUNGITE,TERMENUL DAT DE CAB :15 IUNIE 2017!

31 Mai

Curtea de Apel Bucureştia a amânat pentru data de 15 iunie sentinţele în dosarul privind dezafilierea Universităţii Craiova.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, şi fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, nu au scăpat de emoţii, sentinţa care va dată peste două săptămâni urmând să fie definitivă.

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost condamnaţi, în iunie 2016, de Tribunalul Bucureşti, la câte trei ani de închisoare cu suspendare şi au fost stabilite despăgubiri către club de peste un miliard de lei.

Pe 17 mai, procurorii au cerut pentru cei doi pedepse cu executare, în timp ce avocatul lui Dumitru Dragomir a cerut achitarea clientului său.

Potrivit anchetatorilor, la 20 iulie 2011, la o şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, s-a hotărât excluderea provizorie a SC Fotbal Club „U” Craiova SA, excluderea fiind pusă pe seama încălcării grave a statutului Federaţiei, fără a se detalia şi motiva în ce au constat încălcările şi gravitatea lor.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: